Papričky už rostou ... co třeba rajčátka a jiná zelenina?
Re: Papričky už rostou ... co třeba rajčátka a jiná zelenina
No vidíš to, ještě jahody jsem ve velkém sklidil.
Taky jím angrešt jen tak samotný, ono ho ani moc nemáme, tak asi proto.

- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
to Holu: celer se mi celkem daří ....chce hodně vody a značně živin...minulý rok byla sklizeň dobrá...letos to také vypadá nadějně.
Petržel, pastinák a černý kořen rostou krásně. Ačokča a indické okurky začínají nahazovat plody. Zelí se začína balit. Kukuřice rostel jako splašená. Bylinky se celkem vedou i když jsem jich letos hromadu vyséval, tak nějaké přeci jen nevzešly. Fazole jdou krásně do květu. U kedluben jsem vždy četl že nepotřebují téměř hnojení...podle mé letošní zkušenosti to ale tolik neplatí. Měl jsem kedlubny na více záhonech, o různém stupni vyhnojení. Na vyhnojený záhonech jsem sklidil mega kedlubny a jinde menší podle živin. Jen ta Rebarbora je nějaká zaprclá ...mám jí druhým rokem a je silně neduživá :-(
No ale dá to celkem fušku to celé ukočírovat
PS: jo a mimo jiných dýní, letos zkouším obří dýni...budu ji řádně zásobovat hnojivem, tak jsem zvědavý na výsledek...třeba se povede řádný kousek
Petržel, pastinák a černý kořen rostou krásně. Ačokča a indické okurky začínají nahazovat plody. Zelí se začína balit. Kukuřice rostel jako splašená. Bylinky se celkem vedou i když jsem jich letos hromadu vyséval, tak nějaké přeci jen nevzešly. Fazole jdou krásně do květu. U kedluben jsem vždy četl že nepotřebují téměř hnojení...podle mé letošní zkušenosti to ale tolik neplatí. Měl jsem kedlubny na více záhonech, o různém stupni vyhnojení. Na vyhnojený záhonech jsem sklidil mega kedlubny a jinde menší podle živin. Jen ta Rebarbora je nějaká zaprclá ...mám jí druhým rokem a je silně neduživá :-(
No ale dá to celkem fušku to celé ukočírovat

PS: jo a mimo jiných dýní, letos zkouším obří dýni...budu ji řádně zásobovat hnojivem, tak jsem zvědavý na výsledek...třeba se povede řádný kousek

http://www.foto-tapety.cz
Ty toho máš Maxi.
Mně ačokča taky jede jak vzteklá, tipnu si, že už má 2 metry do výšky a teprve teď mi taky začíná nahazovat plody.
Bohužel mně ten celer sice jde do výšky, ale bulvu netvoří žádnou a nevím, co mu chybí.

Bohužel mně ten celer sice jde do výšky, ale bulvu netvoří žádnou a nevím, co mu chybí.
- chilli-max
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo, s Ačokčou jsem na tom stejně ...nahazuje malé plody. Celer má zatím malé bulvy, ten hlavní růst teprve přijde. Co vím, tak je dobré celer, mimo jiných bio hnojiv, přihnojit sem tam Kritalonem start ...očividně mu to svědčí, jako květáku.Holu píše:Ty toho máš Maxi.Mně ačokča taky jede jak vzteklá, tipnu si, že už má 2 metry do výšky a teprve teď mi taky začíná nahazovat plody.
Zkusím ten Kristalon. Díky 

- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3123
- Kontaktovat uživatele:
Letos mám premiérově dva lilky, jsou venku na záhonu, plné slunce. Roste to i v jílu. Plodí pouze jeden, druhý zatím jen kvete.

Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
- chilli-max
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Lilky jsem měl minulý rok 3 ve foliáku a nějaký ten plod udělaly. Letos mám 2 na záhoně a jeden ve foliáku (ten je 2x větší než na záhoně), ale zatím všechny jen kvetou. Na to že to máš venku, tak paráda ... jaká jsi nadmořská výška?
PS: už to vidím
njn, tam je tepleji 
PS: už to vidím

- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3123
- Kontaktovat uživatele:
Tak druhý lilek nahodil 3 malé plody a jde do trháku. Tady v UH skoro vůbec neprší a už 3 týdný jsou brutální horka. Ale kupodivu lilek si chrochtá. Horší je to se zaléváním. Včera jsem šmikl první kus a dnes šel do trouby: rozmarýn, česnek, oliv. olej, sůl a pepř.

Life Is Too Short for Mild Hot Sauce