Papričky už rostou ... co třeba rajčátka a jiná zelenina?
- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Papričky už rostou ... co třeba rajčátka a jiná zelenina
Okurky potřebují hodně vody ..to jen info ... ale já měl doma za oknem salátovky...v cca 7l květináči ... množství plodů nebylo takové jako ve foliáku, ale i tak jsem sklidil víc než jsem čekal
pak nastoupily molice a sklízely ony :-(

http://www.foto-tapety.cz
Mám dotaz ohledně jednoho tornáda na balkóně. Dal jsem ho tam spolu ještě s dvouma keříčkovýma rajčatama (Darinka).
Mám u tohohle tyčkového uštípnout i ty větve? když jsem ho kupoval, bylo poloviční a za 14 dní se takhle krásně rozrostlo. Odštípal jsem SUCKERy ale to rozdvojení dole jsem nechal, protože už bylo silné. Teď je nahoře ještě další vidlice. Má to jít pryč nebo nechat? Očísloval jsem je jak rostly, rostlinka má asi metr.

Oba zmiňované výhonky už maj květy...
Mám u tohohle tyčkového uštípnout i ty větve? když jsem ho kupoval, bylo poloviční a za 14 dní se takhle krásně rozrostlo. Odštípal jsem SUCKERy ale to rozdvojení dole jsem nechal, protože už bylo silné. Teď je nahoře ještě další vidlice. Má to jít pryč nebo nechat? Očísloval jsem je jak rostly, rostlinka má asi metr.
Oba zmiňované výhonky už maj květy...
- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2594
- Kontaktovat uživatele:
Keříčkový nevyštipuj.
Keříčkový na fotce není, ptám se na tornádo tyčkový, viz foto...gandalf píše:Keříčkový nevyštipuj.
- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Kontaktovat uživatele:
Tornádo by se mělo vyštipovat na jeden výhon ... ten spodní silný bych také amputoval 

http://www.foto-tapety.cz
I když už je tak tlustý a s tolika květy jo?
Myslíš že by to kytka neutáhla a na balkóně v 16l tuplem?
Viděl jsme na youtube nebo kde, jak to úmyslně dole u rajćat rozdvojovali a plodilo to víc

Viděl jsme na youtube nebo kde, jak to úmyslně dole u rajćat rozdvojovali a plodilo to víc

-
- Stálý člen
- Reputace: 7
dole uz je to dost hrube, to by som nechal, ale ostatne vystipuj co najskor, snad to 16l utiahne.
Tak jsem to nakonec uštípnul a bylo, usoudil jsem že nahoře to má taky vidlici pravidelnou a silnou a na každé straně květy, tak to nechám nahoře a je to
díky ale za rady ...