2015 první velké pěstování
Re: 2015 první velké pěstování
Ano je to normalni, ze jsou nektere zelene nedozrale zihane cerne.
Já vím, že je to normální. Dělají nám to papriky téměř každy rok.Zrzek píše:Papriky se mi v místech černání začínají vybarvovat jako první, tak si myslím, že to černání není vada, ale jen postup dozrávání a vybarvování paprik. Už tu něco takového napsal Dr.Pedr v roce 2012. Topic už, ale nemůžu najít.
A musím ti dát za pravdu, že se tato místa zbarvují nejdřív.
Počkat tentokrát jsem si prdel nedělal, ale co je za logiku, že to má na ochranu před sluncem když každý ví, že černá nebo tmavá teplo pohlcuje, neodráží se tolik, tím pádem se prohřívá a rychleji zraje, můj názor...
Tak logiku?BlueShark píše:Počkat tentokrát jsem si prdel nedělal, ale co je za logiku, že to má na ochranu před sluncem když každý ví, že černá nebo tmavá teplo pohlcuje, neodráží se tolik, tím pádem se prohřívá a rychleji zraje, můj názor...

Třeba lidem na slunci tmavne kůže, protože pigment v těle nás chrání před spálením...taky se neopaluješ, aby to přitahovalo slunce

Mno jo, kůže hnědne pigmentem. Čmoudi ho maj až moc i bez slunce. Ale nevím no, možná jsi mi to nandal a možné to tu někdo ještě rozsoudí, od každého pravdy trochu a nebo máme oba pravdu úplnou? 

To není o nandáváníBlueShark píše:Mno jo, kůže hnědne pigmentem. Čmoudi ho maj až moc i bez slunce. Ale nevím no, možná jsi mi to nandal a možné to tu někdo ještě rozsoudí, od každého pravdy trochu a nebo máme oba pravdu úplnou?

Jen kamarádká diskuse

Pedro píše:To není o nandáváníBlueShark píše:Mno jo, kůže hnědne pigmentem. Čmoudi ho maj až moc i bez slunce. Ale nevím no, možná jsi mi to nandal a možné to tu někdo ještě rozsoudí, od každého pravdy trochu a nebo máme oba pravdu úplnou?
Jen kamarádká diskuse

Dnešní aktualizace
Vše jsem přihnojil (koňský hnůj, tedy "výluh" z něho) a u toho proběhlo focení modelek
Balkon
7 pot brown (zatím nejhezčí rostlina)

7pot jonah - krásně roste, byl to takový prcek, jsem zvědavý co s ním udělají tropy.

scotch bonet - ženě na něj upadl košík s kolíčky...málem jsem byl vdovec

calico

habanero maya red (vlevo) a habanero lemon vpravo...v pozadí jigsaw a rodinka fatalli

orange velvet - kvete neskutečně moc

ppp
- dělá krásný deštník...hromada květů se chystá

(ne)calico

medusa

7 pot jonah (polní pěstění)

scotch bonet

dvojice aji

sud 1

sud 2

černé krásky se chystají do květu

aji - největší rostlina, krásně se rozvětvuje a kvete o 106

rodinka fatalli (red, yellow a chocolate)

pidi medusa

fialové loco

Vše jsem přihnojil (koňský hnůj, tedy "výluh" z něho) a u toho proběhlo focení modelek

Balkon
7 pot brown (zatím nejhezčí rostlina)

7pot jonah - krásně roste, byl to takový prcek, jsem zvědavý co s ním udělají tropy.
scotch bonet - ženě na něj upadl košík s kolíčky...málem jsem byl vdovec

calico
habanero maya red (vlevo) a habanero lemon vpravo...v pozadí jigsaw a rodinka fatalli
orange velvet - kvete neskutečně moc
ppp

(ne)calico
medusa
7 pot jonah (polní pěstění)
scotch bonet
dvojice aji
sud 1
sud 2
černé krásky se chystají do květu
aji - největší rostlina, krásně se rozvětvuje a kvete o 106

rodinka fatalli (red, yellow a chocolate)
pidi medusa
fialové loco