2015 první velké pěstování
Re: 2015 první velké pěstování
Super fotky a mas pravdu rozmanitost bez hranic 

Pěkný kytky a bezva srovnání květů... jen mě zarazilo, že Loco kvete fialově, mně všechno zatím kvete bíle a jedno Loco by tam určitě mělo být... To sem zvědav, co mi nakonec z čeho vyroste. Člověk to pečlivě štítkuje a zatím si stejně každá paprika vypadá, jak se jí zachce....
Příště nafotím i s plody
.
Semínka jsou vyměněná, ale zatím to vypadá jako loco.....uvidím. Není to dogma

Semínka jsou vyměněná, ale zatím to vypadá jako loco.....uvidím. Není to dogma

Tak tohle je nádhera Pedro. Držím palce 

Supeer
všiml jsem si že u té medůzy máš ty plody žíhaný do černa, já to pozoruji u třech odrůd co mám taky venku v záhoně a to u kalsixký kapie sladký, pak u Lantern Red a u Beráních rochů, že jsou přesně takkto žíhaný, nemyslím si že je to nějaká vada ale přece jen člověka napdá otázka čím to je. A já si myslím, že jelikož to není jen u jedný odrůdy tak to dle mého musí být od Slunce. Nebo se pletu ?

všiml jsem si že u té medůzy máš ty plody žíhaný do černa, já to pozoruji u třech odrůd co mám taky venku v záhoně a to u kalsixký kapie sladký, pak u Lantern Red a u Beráních rochů, že jsou přesně takkto žíhaný, nemyslím si že je to nějaká vada ale přece jen člověka napdá otázka čím to je. A já si myslím, že jelikož to není jen u jedný odrůdy tak to dle mého musí být od Slunce. Nebo se pletu ?
Kamaráde, myslím si to samé. Prostě přímé slunce a tmavnutí je obrana. Můj názor. Sudy jsou na místě, kde to do nich slunce pere opravdu úplně celý den. Jinak takhle tmavnou i jiné odrůdy (včetně sweet mini)...přesně jak říkáš, jsou žíhané, většinou jen část plodu. Já to mám i na jolokii. Tam jsou žíhané starší listy, ale nové listy rostou normální.lobo píše:Supeer![]()
Myslím, že je to tak. Mně se do fialova zbarvila jedna minisazenička Loco, kterou jsem šoupnul bez varování ven na jižní parapet. Je to zajímavé, jak ty kytky reagují. Celkem malé Habanero s listy jako lopuchy spálené bílé skvrny na listech, jiné kytky úplně v pohodě, Loco chytlo fialové žíhání na spodních patrech listů... Je fakt, že větší kytky jsem otužoval na slunci delší dobu, než šly ven na stálo, a habanero tam šlo rovnou zpod lampy (s asi pětidenní přechodnou fází na vnitřní straně jižního okna)...Pedro píše:Kamaráde, myslím si to samé. Prostě přímé slunce a tmavnutí je obrana. Můj názor. Sudy jsou na místě, kde to do nich slunce pere opravdu úplně celý den. Jinak takhle tmavnou i jiné odrůdy (včetně sweet mini)...přesně jak říkáš, jsou žíhané, většinou jen část plodu. Já to mám i na jolokii. Tam jsou žíhané starší listy, ale nové listy rostou normální.lobo píše:Supeer![]()