2015 první velké pěstování
Re: 2015 první velké pěstování
Hmm ty se budou mít 

- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
- Obrázky: 0
Slovnaft jede
Těším se na fotky z léta pro porovnání 

Hele...v galerii mám sudy z loňska, ale tam bylo sladké...letos to budou pekelné sudyColostomizer píše:Slovnaft jedeTěším se na fotky z léta pro porovnání

Loni...gallery/image_page.php?album_id=1672&image_id=20301" onclick="window.open(this.href);return false;
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
to Pedro:
čau prosím tě máš v těch sudech na dně díry pro odtok přebytečné vody nebo je to bez dír?
Díky za odpověď.
čau prosím tě máš v těch sudech na dně díry pro odtok přebytečné vody nebo je to bez dír?
Díky za odpověď.
Sudy jsou postavené na staré pneu vyplněné hlínou, na tom je folie. Ze spoda jsou 2 sudy uříznuté úplně a 2 novější mají udělané díry.
Středem sudu je husí krk.
Vyřezané otvory jsou zadělané kartonem a náplň je zemina z vlastního kompostu a koňský hnůj, vše vrstveno v několika vrstvách. Jen v místě děr je zemina...vždy tvořím takovou "misku" ze zeminy...vyplním hnojem, pak zase vrstva zeminy.
To je celé...
Na youtube je hromada návodů...tohle kdysi viděla moje máma v nějakém receptáři a tak takhle pěstujeme papriky už víc jak 10 let...Jeden z návodů přidávám
https://www.youtube.com/watch?v=ufEQ6ZljJBE" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit: Hlavním důvodem je, že to šetří místo
Středem sudu je husí krk.
Vyřezané otvory jsou zadělané kartonem a náplň je zemina z vlastního kompostu a koňský hnůj, vše vrstveno v několika vrstvách. Jen v místě děr je zemina...vždy tvořím takovou "misku" ze zeminy...vyplním hnojem, pak zase vrstva zeminy.
To je celé...
Na youtube je hromada návodů...tohle kdysi viděla moje máma v nějakém receptáři a tak takhle pěstujeme papriky už víc jak 10 let...Jeden z návodů přidávám
https://www.youtube.com/watch?v=ufEQ6ZljJBE" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit: Hlavním důvodem je, že to šetří místo

-
- Stálý člen
- Reputace: 643
Jako začátečník se zeptám blbě musí se teď vyštípávat květy u rostlinek? Měl jsem neskutečný frmol v práci tak jsem jen zalíval, zalíval a zalíval a teď tu mám nachytaných dost květů. Dokonce mi i jedna paprička roste. Díky za odpověď (dnes jsem doma se smrtelnounemocí zvanou teplota tak že bych je případně vystříhal kdyby bylo třeba)
Jak kdo...někdo stříhá, někdo ne.Bullets píše:Jako začátečník se zeptám blbě musí se teď vyštípávat květy u rostlinek? Měl jsem neskutečný frmol v práci tak jsem jen zalíval, zalíval a zalíval a teď tu mám nachytaných dost květů. Dokonce mi i jedna paprička roste. Díky za odpověď (dnes jsem doma se smrtelnounemocí zvanou teplota tak že bych je případně vystříhal kdyby bylo třeba)
Já tak jen první květ maximálně ještě ty druhé na každé rostlině, pak to nechávám...příroda si poradí...a jak napsal kolega Colostomizer v bodě 4)...
venkovni-galerie-pestovani-chilli/honza ... sta#p28080" onclick="window.open(this.href);return false;