2015 první velké pěstování
Re: 2015 první velké pěstování
Krásná práce at se daří kolego 

Ahoj všem.
Jak jsem slíbil, tak činím. Nějak se mi kelímková mětoda nevydařila. Je to takové na houby. Čím víc péče, tím hůře.
Takže nový hromadný výsev, zakryté kvůli kočkám stále a ono to jde. Jsou venku jalapeňo, moje mexico, etna, zimbabwe...chinnesky znovu jedou. Nějaké jsou větší / starší. Jen mě mrzí rocota. Nechal jsem je v kelímkách a žijí jen 2 a ještě k tomu mizérie...Ale co, příští rok je také sezona .-)
Prostě poučení...nedělat z toho raketovou vědu. Pěstuji při pokojové teplotě u okna...nic víc. Jen kelímky dostaly akvárium, světýlko...stejně vše na houby.
Jinak v těch vaničkách mám vždy 3 odrůdy, popsáno lihovým fixem, tak se to snad nepoplete
.
Takže tak...
Dole foto.
Něco jsem přesadil, něco nechal, podle toho jak se to vejde pod kelímky...kočky jsou vychytralé a číhají
Jedna strana stolu

Pár přeživších...

Jak jsem slíbil, tak činím. Nějak se mi kelímková mětoda nevydařila. Je to takové na houby. Čím víc péče, tím hůře.
Takže nový hromadný výsev, zakryté kvůli kočkám stále a ono to jde. Jsou venku jalapeňo, moje mexico, etna, zimbabwe...chinnesky znovu jedou. Nějaké jsou větší / starší. Jen mě mrzí rocota. Nechal jsem je v kelímkách a žijí jen 2 a ještě k tomu mizérie...Ale co, příští rok je také sezona .-)
Prostě poučení...nedělat z toho raketovou vědu. Pěstuji při pokojové teplotě u okna...nic víc. Jen kelímky dostaly akvárium, světýlko...stejně vše na houby.
Jinak v těch vaničkách mám vždy 3 odrůdy, popsáno lihovým fixem, tak se to snad nepoplete

Takže tak...
Dole foto.
Něco jsem přesadil, něco nechal, podle toho jak se to vejde pod kelímky...kočky jsou vychytralé a číhají

Jedna strana stolu
Pár přeživších...
Jojo kolego..je to docela mazec...i tak se mi tu přpravuje cca 100 rostlin...lobo píše:![]()
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3123
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
To co vyleze by nemělo být v pařníku, mělo by to dýchat. Ne nadarmo se říká "skleníková květinka". Kočky si musíš vycvičit
Nejlépe to kolem postříkat rozprašovačem vody a chilli. Dvakrát si kýchnou a pak si to rozmyslí 

Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
Nic nefunguje. Octová voda, voda a chilli, kůra z pomerančů...nic. Jinak ty kelímky mají otvory nebo jsou nadzvihnuté...takže kytky dýchat mohou, vzduch proudí, jen ty moje chlupatý potvory na ně nemůžou...OMO píše:To co vyleze by nemělo být v pařníku, mělo by to dýchat. Ne nadarmo se říká "skleníková květinka". Kočky si musíš vycvičitNejlépe to kolem postříkat rozprašovačem vody a chilli. Dvakrát si kýchnou a pak si to rozmyslí
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
- Obrázky: 0
Povolených ztrát není třeba želet, kolego, pač přeživší Ti všechno ještě stokrát vynahradí 
Ať se zelená!
Jo, a pozdravuj čičály

Ať se zelená!
Jo, a pozdravuj čičály