Re: Tady je Colostomizerovo ...
- DarthVikta
- Stálý člen
- Reputace: 784
- Obrázky: 0
Re: Tady je Colostomizerovo ... 2015
Bych se rozdal 

Krásný rostlinky, a nění zač to moje Panambi zatím jen záprdek ale sem rád že ti to roste 

- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
Pěkné sobotní odpoledne vespolek
Dneska jsem provedl inventuru papriček a zjistil jsem, že mám celkem 70 rostlin. Aha, tak proto už není místo na parapetech
Odrostlý potěr z únorového výsevu nemám kam umístit k oknu a budu jim muset ještě svítit, než dorazí dva objednané regály.
Vlevo Panambi (2x), vepředu Jalapeno NuMex Pinata (3x) a vzadu Pimientos de Padron (3x).

Adolescentky zaseté v lednu jsou už měsíc u okna ...
Habanero Maya Red

Cheyenne

Habanero Tasmanian

Sugar Rush

Fireflame

Ty hnědé fleky na listech jsou po postřiku Algavitem, který jsem na zkoušku objednal spolu s mykorhizou. Je to o dost přísnější postřik než lignohumát z hlediska intenzity hnědého zbarvení
Tohle je stav po třech týdnech. Naštěstí jsem tu kratochvíli provozoval ve vaně
Ale pěkně jsem si zaflekatil cestu k parapetu, takže příště už aplikace jenom zálivkou, pač tohle je na mě už moc opruz ...
A samozřejmě nesmějí chybět ani chlupáči! Vlevo je Rocoto San Isidro a vedle něj si proliferuje Rocoto Guatemalan Orange, nejchlupatější z chlupatých chlupatců ...

Ať se vám to nejdříve zelení a potom už jenom červená, žloutne anebo hnědne, jak je komu libo ...

Dneska jsem provedl inventuru papriček a zjistil jsem, že mám celkem 70 rostlin. Aha, tak proto už není místo na parapetech

Vlevo Panambi (2x), vepředu Jalapeno NuMex Pinata (3x) a vzadu Pimientos de Padron (3x).
Adolescentky zaseté v lednu jsou už měsíc u okna ...
Habanero Maya Red
Cheyenne
Habanero Tasmanian
Sugar Rush
Fireflame
Ty hnědé fleky na listech jsou po postřiku Algavitem, který jsem na zkoušku objednal spolu s mykorhizou. Je to o dost přísnější postřik než lignohumát z hlediska intenzity hnědého zbarvení

A samozřejmě nesmějí chybět ani chlupáči! Vlevo je Rocoto San Isidro a vedle něj si proliferuje Rocoto Guatemalan Orange, nejchlupatější z chlupatých chlupatců ...
Ať se vám to nejdříve zelení a potom už jenom červená, žloutne anebo hnědne, jak je komu libo ...

- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Kontaktovat uživatele:
Krásný rostliny, je vidět že se jim daří, aby taky ne... když jim dáváš takové mňamky
S tím algavitem jsi mě navnadil že ho asi taky koupím 
Taky mezi chlupáči pozoruji rozdíly v ochlupení .... některé rocota jsou fak mega chlupaté
Ať se tak pěkně daří i dál.

Taky mezi chlupáči pozoruji rozdíly v ochlupení .... některé rocota jsou fak mega chlupaté

Ať se tak pěkně daří i dál.
http://www.foto-tapety.cz
Nádhera, to bude plodu

- DarthVikta
- Stálý člen
- Reputace: 784
Nejchlupatější z chlupatých chlupatců
Radost na ty holky koukat 

- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Kontaktovat uživatele:
Nakouslo se tu téma Algavit .... nemá někdo info jestli se prodává v nějakém šhopu jako OBI, Hornbach...atd atd. ? Díkes
http://www.foto-tapety.cz
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
V Hornbachu určitě ne, nikdy jsem tam nic od Symbiomu neviděl ...