LOBO - prales 2015
Re: LOBO - prales 2015
Květináč 10l a pouze 5 plodu? Uprimne jsem teda cekal nebo cekam vic..Standartne pouzivam 11l květináče, letos se chystám do skleniku/foliovniku na květináče 20l a vic, ale timhle jsi me zarazil..cekal jsem vetsi vynos :-o
Diky za pochvalu. Me se taky libi, jsou opravdu unikatni oproti jinym paprikam. I ta jejich zelena barva je proste jedinecna, takova krasne zdrava zelena barva a ten jejich pach me taky fascinuje. Jinak uz mam pro ne vytipovane misto na zahrade za zidkou, mely by mit polostin , ale uvidime. Budu je mit v kyblich tak je budu moct prestehovat kdyz tak. Dve ty Rocota prijdou do 20ti litrovych a jedno do 10ti litroveho. 
-- 22 led 2015 20:38 --
Ondra.f :
Rocoto je velice obtizne napestovani. Vzhledem k tomu odkud pochazi a jake ma naroky na pocasi. Pres den vysokohrske slunicko a v noci chlad, coz u nas neni. V lete je u nas proste teplo i pres noc coz neni pro rostlinu to prave orechove

-- 22 led 2015 20:38 --
Ondra.f :
Rocoto je velice obtizne napestovani. Vzhledem k tomu odkud pochazi a jake ma naroky na pocasi. Pres den vysokohrske slunicko a v noci chlad, coz u nas neni. V lete je u nas proste teplo i pres noc coz neni pro rostlinu to prave orechove

- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
to Ondra f : Rocota jsou dlouhověké papriky (až 15 let) a prvním rokem tolik neplodí (třeba jsem jim neposkytl optimální podmínky a někomu plodí prvním rokem víc) Když jsou prvním rokem, tak začínají kvést celkem pozdě a do zimy to stíhají jen tak tak. Plody jsou celkem velké a opravdu masité...takže můžu říct že cca 20 plodů tohoto druhu mi stačilo.. jedl jsem je čerstvé jako zákusek 
PS. těmi dvaceti, myslím dozrálé... pak bylo ještě pár zelených a malých nedorostlých.

PS. těmi dvaceti, myslím dozrálé... pak bylo ještě pár zelených a malých nedorostlých.

http://www.foto-tapety.cz
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
- Obrázky: 0
Musíme si vzájemně držet palce 

ajaj :-/ .. no jedine ze je budu kazdej den prenaset ze skleniku do sklepa
ale to uz by byl hodne velkej ulet 
no uvidime, snad se zadari alespon neco

no uvidime, snad se zadari alespon neco

Díky moc, trochu začínám mít obavy jak to bduu mít s místem dejme tomu tak v Březnu to už budu mít ve skříni pralesOMO píše:Luxusní kytky !! Jen tak dál !

No plánuju je za týden přesadit do 0,5L ted jsou v ,025L a držet je tam až do konce Dubna, snad se nebudou cítit ztísněně to by pak hrozilože nasadí květy