LOBO - prales 2015
Re: LOBO - prales 2015
Tak nakonec jsem se rozhodl kvůli omezenému místu na předpěstování, že sazeničky nechám takto po dvou rostlinách, u těch kde bude jasně nevyrovnaná dvojice tak tu slabší rostlinku pak jednoduše utrhnu a její kořenový systém poslouží jakodalší složka k hnojivu i když budu zase hnojit guánem. 

- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3123
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Už dlouho přemýšlím o tomto, ale s papričkou http://1.bp.blogspot.com/-W8-gweHJl9M/T ... G_3730.JPG. To by tvůj problém vyřešilo a měls bys pěknou bonsai 

Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
Tak to mě také dnes napadlo
asi to se dvěmi rostlinami zkusím, akorát nevím kdy začít, asi to chce nechat stonky zesílit 

Se silnymi stonky nevim, nevim... Spis me napadlo nechat vytahnout sazenicky nekde v teple s nedostatkem svetla, smotat je, kdyz budou mit tak 10-15cm a dat na svetlo a jestli to pak pujde, tak samo zamotavat dal s dalsimi prirustky... Kazdopadne ta kytka na tom obrazku ma k tomuhle asi trochu lepsi predpoklady nez paprika:)
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
Paráda
Já mám pro ně fakt slabost ...

Eště aby naplodily 

- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Kontaktovat uživatele:
Krásný kousky... když budou mít trochu stínu a alespon 10l květináč..... tak by nějaý ten plod měl být. Minulý rok jsem měl 4 rostliny a z každé jsem měl cca 5 plodů. Většina jich teda dozrávala na poslední chvíli, ale zvládly to
Přezimuji (při pokojové teplotě) 2 rostliny, z jedné dělám bonchi a jedna mi doma odešla. Tak jsem zvědavý jak budou plodit v druhé sezoně 

http://www.foto-tapety.cz