...co se týče Rocota...jakmile se vypořádá s kořenovým ,, základem,, bude se nad zeminou  rozrůstat tak rychle ...že ho bude všude moc !!
 ...co se týče Rocota...jakmile se vypořádá s kořenovým ,, základem,, bude se nad zeminou  rozrůstat tak rychle ...že ho bude všude moc !!  
Díky za pochvalu snažím se je hýčkat ale jednu věc jsem nevychytal, chtěl jsem asi tak před 3mi týdny udělat holkám dobře a že je pohnojím postřikem na list. Dal jsem Hoštické hnojivo na rajčata a papriky. Dal jsem opravdu minimum hnojiva na dno víčka a stejně to bylo moc. Na Dorset Naga se to podepsalo nejvíce, tmavé nabobtnalé listy, ted už jsou holky stabilizované avypadají o moc lépe.Dr.Pedr píše:Mooc pěkné kytky..zdravé a silné...mají se u tebe dobře !!!.....co se týče Rocota...jakmile se vypořádá s kořenovým ,, základem,, bude se nad zeminou rozrůstat tak rychle ...že ho bude všude moc !!

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti