A já rovnou začnu ... Tak já bych si teda moc přál, aby se ta moje rokota už konečně začala chovat zodpovědně ke svému pěstiteli a přestala trucovat a demonstrativně shazovat květy. Jo, a taky bych si přál, aby bylo do půlky prosince dvacet stupňů nad nulou a svítilo sluníčko
Tajná chillikomnata přání a tužeb ...
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
- Obrázky: 0
Tajná chillikomnata přání a tužeb ...
Tady se můžete v poklidu vykecat a vyzpovídat, Třeba se vám potom vaše chillipřání a chillitužby splní
A já rovnou začnu ... Tak já bych si teda moc přál, aby se ta moje rokota už konečně začala chovat zodpovědně ke svému pěstiteli a přestala trucovat a demonstrativně shazovat květy. Jo, a taky bych si přál, aby bylo do půlky prosince dvacet stupňů nad nulou a svítilo sluníčko
A aby byl na celém světě mír.

Re: Tajná chillikomnata přání a tužeb ...
Paráda, ježíšek v létě
Tak já bych si přál aby moje Rocota která už konečně plodí letos stihla i dozrát. Poté bych si přál pozemek o rozloze 1HA zastavěného skleníkami s vyhříváním, umělým osvětlením s hydroponickým systémem,
k tomu bych si přál hojný počet zákazníků, kterým bych mohl po celý rok dodávat čestvé chilli papričky všech možných druhů a barev té nejvyšší kvality.
Dále bych si přál druhý pozemek s rozlohou také 1HA hned vedle kde bych chtěl mít Penzion s Restauraci která by se specializovala na pokrmy s chilli papričkami. Dále na tomto pozemku by byli dva experimentální skleníky kde by si Hosté penzionu měli možnost zaplatit pěstitelský kurz pro začátečníky který by trval čtyř fázově po dobu celého roku a jejich výpěstky by si po sezoně sami sklidili a v experimentální kuchyni by měli možnost se učit vařit pochutiny z chilli papriček.
Tak to je moje skromné přání.
Tak já bych si přál aby moje Rocota která už konečně plodí letos stihla i dozrát. Poté bych si přál pozemek o rozloze 1HA zastavěného skleníkami s vyhříváním, umělým osvětlením s hydroponickým systémem,
k tomu bych si přál hojný počet zákazníků, kterým bych mohl po celý rok dodávat čestvé chilli papričky všech možných druhů a barev té nejvyšší kvality.
Dále bych si přál druhý pozemek s rozlohou také 1HA hned vedle kde bych chtěl mít Penzion s Restauraci která by se specializovala na pokrmy s chilli papričkami. Dále na tomto pozemku by byli dva experimentální skleníky kde by si Hosté penzionu měli možnost zaplatit pěstitelský kurz pro začátečníky který by trval čtyř fázově po dobu celého roku a jejich výpěstky by si po sezoně sami sklidili a v experimentální kuchyni by měli možnost se učit vařit pochutiny z chilli papriček.
Tak to je moje skromné přání.
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
Vskutku experimentálně skromné 
- Lucifer
- Stálý člen
- Reputace: 44
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem skromny, stacila by mi poradna terasa misto toho pitomeho minibalkonu kam se vejde max. 6 slusnych kvetinacu a uz tam, neni k hnuti...
- Zděnda-Z-Javecu
- Stálý člen
- Reputace: 7
Lobovo přání je opravdu neobvykle skromné
Já bych si přál, aby se papričkám u mě dařilo a abych konečně sklizeň počítal na kilogramy a ne na kusy
Já bych si přál, aby se papričkám u mě dařilo a abych konečně sklizeň počítal na kilogramy a ne na kusy
Co shoří, neshnije...
- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Kontaktovat uživatele:
Viděl jsem dlouhodobou předpověd na podzim....mám pocit že se ti to vyplníColostomizer píše: Jo, a taky bych si přál, aby bylo do půlky prosince dvacet stupňů nad nulou a svítilo sluníčko![]()
Já si přeju jen to, aby mě pěstování chilli bavilo dál tak jako doposud..... v jakém množství je už další kapitola
http://www.foto-tapety.cz
Já si přeju, aby nám všem tady na foru bylo stále stejně dobře, aby mě osobně chilli bavilo jako doteď. No a abychom všichni brali pěstování jako zábavu a ne jako stavbu jaderného reaktoru
.
- Ernest
- Stálý člen
- Reputace: 10
Tak ja lobovi navrhuju restauraci v jinem vlakne...a on uz si napsal jeziskovi rovnou o penzion!
Jezisku nejaky chytry zpusob pestovani bez balkonu prosim....kdyby to slo bez laboratore s nadrzema, hadickama a uctem za elektriku
Jezisku nejaky chytry zpusob pestovani bez balkonu prosim....kdyby to slo bez laboratore s nadrzema, hadickama a uctem za elektriku