4 Hotys
Jé jé chudinky ubohý bez dostatečného světla se vytahují jako žížaly, dost jich je podle fotek v zuboženém stavu a nějaké s helmama. Ty co jsou už vyrostlé bych rychle dal pod nějaký přísvit. Ty s helmama trochu orosit a doufat že samy spadnou jinak potom šikovné ruce.
Klíčení chilli semínek
- Bonebreakers
- Stálý člen
- Reputace: 1941
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Klíčení chilli semínek
Bone-bezzemkova-sezona-2019
Bone-bezzemkova-sezona-2020
Bone-bezzemkova-sezona-2021
Bone
„... vypouštením tabákového dýmu do vody zlato nevzniká.“ — Jára Cimrman
Důvod, proč pacifisté a zbabělci dosud díky evoluci přirozeně nevymřeli je ten, že se vždy najdou tací, kteří na jejich ochranu pozvedají zbraně.
Bone-bezzemkova-sezona-2020
Bone-bezzemkova-sezona-2021

„... vypouštením tabákového dýmu do vody zlato nevzniká.“ — Jára Cimrman
Důvod, proč pacifisté a zbabělci dosud díky evoluci přirozeně nevymřeli je ten, že se vždy najdou tací, kteří na jejich ochranu pozvedají zbraně.
- Lexter
- Stálý člen
- Reputace: 1300
- Obrázky: 0
Re: Klíčení chilli semínek
Já je z pařeniště vytahuju už v době kdy se objeví "klička" nebo i jen náznak, sázím min. centimetr hluboko s tím, že nad semínkem substrát umáčknu. Jen ať se s tím rostlinka popasuje. Vyklíčí tak o jeden den později, ale nemá problémy. Spěchání rostlinám nesvědčí.
Teď jak říká Bonebreakers. Ale já bych dal pod světla všechny co už nějak koukají. Ty s helmou orosit a pod světlem je přikrýt třeba panákem, průhledným kelímkem nebo je vrazit do sáčku. Za pár hodin půjde helma dolů skoro sama.
Teď jak říká Bonebreakers. Ale já bych dal pod světla všechny co už nějak koukají. Ty s helmou orosit a pod světlem je přikrýt třeba panákem, průhledným kelímkem nebo je vrazit do sáčku. Za pár hodin půjde helma dolů skoro sama.
No, mě dostane máloco: Bo Burnham - Can't Handle This