A copak to je za odrůdu na tom posledním obrázku?
Už se holky klubou ...
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
- Obrázky: 0
Re: Už se holky klubou ...
Skvělá práce, kolego
- Dr.Pedr
- Stálý člen
- Reputace: 159
Dikas..čéče si nejsem jistý páč by to měla být odruda ,, Bird's Eye Baby ,, ale na semínkách píšou 30 cm vysoká...ta moje je cca 1.5 m (pravda je tříletá)... asi takColostomizer píše:Skvělá práce, kolego![]()
- Ernest
- Stálý člen
- Reputace: 10
Ctvrtej obrazek ?Dr.Pedr píše:Ty krabaté jsou TMS (Trinidad Moruga Scorpion)...holky trochu pálej...Ernest píše:Skvele obrazky! Papricky skvele chytaji barvu.... nejlepsi jsou ty co vypadaji jako nestabilni Bishop Crown, co se zapomneli a jeste si trosku hrajou na habanera....a ty velke krabate hroudy na zacatku, co nemam tuseni co jsou zac, vypadaj taky super
- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Kontaktovat uživatele:
Krásnýýý ...skvělá práce.
Jak ti plodí ty rostliny co jsi přezimoval ... je vyšší nebo nižší výnos než u letošních kousků?
Jak ti plodí ty rostliny co jsi přezimoval ... je vyšší nebo nižší výnos než u letošních kousků?
http://www.foto-tapety.cz
-
Scoville heat unit
- Stálý člen
- Reputace: 113
Dóóst dobrý!
- Dr.Pedr
- Stálý člen
- Reputace: 159
Zdar Maxi , víceletky mi plodí méně .Oproti rostlinkám co vysévám na jaře ,se výceleté ,,probouzejí ,, o něco déle ,povadají a konečně se mají k světu až někdy v půlce prázdnin.Ale na druhou stranu sklizeň bude dostatečná.chilli-max píše:Krásnýýý ...skvělá práce.
Příští rok začínám od semínka už jenom kvůli čistotě odrůdy...
- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Kontaktovat uživatele:
Jo, tak to mám tu samou zkušenost ..přezimoval jsem 2 kytky a obě se dlouho probíraly... asi to prostě nemám smysl....možná jen Rocota ...ty chci zimovat letos určitě.
http://www.foto-tapety.cz
- Ernest
- Stálý člen
- Reputace: 10
To mi chlapi nedelate moc radost s tim prezimovanim ... mam ho v planu ... v nejhorsim pripade zkusim na jare nejake kusy naklonovat.
Budu muset zacit studovat jak tomu pomoct....a jake osvetleni mohu sestavit z ledek (do tech hotovych bio svitidel se mi moc nechce ... cena spise neodpovida tomu co na nich je...a to ani ty z ciny)
Budu muset zacit studovat jak tomu pomoct....a jake osvetleni mohu sestavit z ledek (do tech hotovych bio svitidel se mi moc nechce ... cena spise neodpovida tomu co na nich je...a to ani ty z ciny)