Kdy přestáváte úplně hnojit? stačí přestat 2 týdny před plánovanou sklizni? nebo raději dříve?
Dík
Ukončení hnojení
Re: Ukončení hnojení
Já končím hnojení cca poslední měsíc před likvidací kytek. Sklízím průběžně od cca července do listopadu. Takže žádná plánovaná sklizeň u mne není.
-
- Stálý člen
- Reputace: 3908
- Obrázky: 0
Mám to uplně stejně, proběžná sklizeň. U mne bych řekl že cca posledních 20 dní.
TerasovaSahara 2017 | TerasovaSahara - 2018 | TerasovaSahara - 2019 |
TerasovaSahara - 2020 | TerasovaSahara - 2021 || Fotky
"Don't just grow the chiles, let them grow you!"
TerasovaSahara - 2020 | TerasovaSahara - 2021 || Fotky
"Don't just grow the chiles, let them grow you!"
Neukoncuji vubec. Vzhledem k tomu ze sklizim od Cervna do Listopadu neda se nijak nacasovat to "uz!" Asi nebudu jedinny komu chilli plodi ve vlnach a kazdej ker to muze mit jinak.
Kdyz clovek pouzije organicke hnojivo a hnoji treba jednou za 14 dnu vsechno stejne, tak se to stejne nacasovat nijak neda a navic je to pozivatelne. Prestavam hnojit az kdyz davam kere na prezimovani a posledni kousky dozravaji bez hnojeni. Uprimne, neni v tom zadny rozdil. Nesmi clovek pouzivat sracky jako kristalon a hnojit s mirou.
Kdyz clovek pouzije organicke hnojivo a hnoji treba jednou za 14 dnu vsechno stejne, tak se to stejne nacasovat nijak neda a navic je to pozivatelne. Prestavam hnojit az kdyz davam kere na prezimovani a posledni kousky dozravaji bez hnojeni. Uprimne, neni v tom zadny rozdil. Nesmi clovek pouzivat sracky jako kristalon a hnojit s mirou.
Naprostý souhlas s MarťasemS.
- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9550
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Tomáši, ono prestat hnojit je široký pojem...
Záleží čím a jak hnojíš.
Pokud hnojíš umělým hnojivem, tak se doporučuje minimálně měsíc předem, pokud oraganicky tak to je jedno, jen umýt plod, pokud hnojíš "na list".
Záleží čím a jak hnojíš.
Pokud hnojíš umělým hnojivem, tak se doporučuje minimálně měsíc předem, pokud oraganicky tak to je jedno, jen umýt plod, pokud hnojíš "na list".