Jaká používáte hnojiva na papričky?
Re: Jaká používáte hnojiva na papričky?
Zdravim.Nekolik let pouzivam na vsechny rostliny General Hydroponics FloraNova Grow a Bloom.To bohate staci.Ale dalsi dobra vec je FishMix od Biobizz.Mohu doporucit.Zem si micham-substrat,kompost,perlit a kokos.Napada me ze kdybych si kupoval substrat treba od biobizz,plagron,atami.Kde 50l substratu stoji treba 350(levnejsi) tak bych vtom byl jenom letos za 10000Kc.Plus minus. 

Já používal na chilli chilli focus, teď jsem ale taky přešel na flora nova grow a bloom.Dříve sem používal sérii od GHE a i Fish mix, ten se ale nedá moc použít pro indoor, protože médium po něm strašně smrdí a navíc se musí hodně brzo vysadit.protože je dlouho cítit jeho pachuť ve sklizeném produktu.
-- 11 kvě 2015 03:37 --
Já používal na chilli chilli focus, teď jsem ale taky přešel na flora nova grow a bloom.Dříve sem používal sérii od GHE a i Fish mix, ten se ale nedá moc použít pro indoor, protože médium po něm strašně smrdí a navíc se musí hodně brzo vysadit.protože je dlouho cítit jeho pachuť ve sklizeném produktu.
-- 11 kvě 2015 03:37 --
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
- Obrázky: 0
Používám teď pravidelně FishMix indoor a je to úplně v pohodě, není cítit nic. Substrát musí zálivku kompletně nasát a nic nesmí zůstat v podmiskách, potom to nesmrdí ...Still píše:Já používal na chilli chilli focus, teď jsem ale taky přešel na flora nova grow a bloom.Dříve sem používal sérii od GHE a i Fish mix, ten se ale nedá moc použít pro indoor, protože médium po něm strašně smrdí a navíc se musí hodně brzo vysadit.protože je dlouho cítit jeho pachuť ve sklizeném produktu.
Já používám jednou za 14 dní od Agra tekutý Vitality komplex na rajčata a papriky, ale bohužel to nějak vše žloutne, tak chci použít ještě doplňkové. Agro doporučuje Kristalon Plod a květ, ale ten použít nechci. Pěstuji Cayenne Yellow, Peito de Moca a Habanero něco:) Co by bylo ideální asi koupit při indoorovém pěstování? Něco granulovaného nebo tekutého?
Edit: Koupím NATURA Organické kapalné hnojivo Celá zahrada. Jak je to s tím, když už jsou plody zelené a brzo budou zralé? Kdy vysadit hnojení?
Edit: Koupím NATURA Organické kapalné hnojivo Celá zahrada. Jak je to s tím, když už jsou plody zelené a brzo budou zralé? Kdy vysadit hnojení?
Naposledy upravil 1 dne Losky83; celkem upraveno 14x.
GRanulovaný koňský hnůj na balkoně, na zahradě výluh z koňského. Doma ještě zalévám akvarijní vodou...a funguje to 

Na mladé rostlinky Chilli Focus, po přesazení na zahrádku Kristalon Gold.
Přiští rok, ale dám určitě větší poměr perlitu do kompostu, letos jsem to podcenil a chtěl bych Kristalon vyměnit za tekut slepičince a koňský hnůj granule.
Přiští rok, ale dám určitě větší poměr perlitu do kompostu, letos jsem to podcenil a chtěl bych Kristalon vyměnit za tekut slepičince a koňský hnůj granule.
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí...
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
Vitality komplex od Agra není hnojivo, proto Ti to žloutne. Je to jenom doplňková záležitost, zhruba na úrovni lignohumátu. Pro indoor pěstování je ideální tekuté hnojivo a Tvoje volba v editu je vcelku OK. Kvůli zrání plodů hnojení vysazovat nemusíš ...Losky83 píše:Já používám jednou za 14 dní od Agra tekutý Vitality komplex na rajčata a papriky, ale bohužel to nějak vše žloutne, tak chci použít ještě doplňkové. Agro doporučuje Kristalon Plod a květ, ale ten použít nechci. Pěstuji Cayenne Yellow, Peito de Moca a Habanero něco:) Co by bylo ideální asi koupit při indoorovém pěstování? Něco granulovaného nebo tekutého?
-
- Nový člen
- Reputace: 0
Ahoj všem! Po přečtení celého vlákna mám celkem slušnou představu, co a jak
Ale chtěl jsem se zeptat na jednu věc, kterou jsem skrz fórum nenašel.
Jakožto silný kafař jsem se chtěl zeptat jestli nemáte někdo zkušenost s přimícháváním výluhu kávy z kávovaru - presovače.

Jakožto silný kafař jsem se chtěl zeptat jestli nemáte někdo zkušenost s přimícháváním výluhu kávy z kávovaru - presovače.