Jaká používáte hnojiva na papričky?
Re: Jaká používáte hnojiva na papričky?
Ahoj vi někdo jestli toto hnojilo lze pouzit v byte ,jestli to moc nesmrdi? Slepičince tekuté - 500 mlDiky Dana
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3122
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Nesmrdí, ale nenechávat nic namýchané s vodou do zásoby. Nařadit jen množství, které se vypotřebuje. Jinak to pak v teple kvasí a pěkně zapáchá.
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
-
- Nováček
- Reputace: 0
Cau, ake mate skusenosti s chillifocusom? Kedy s nim najlepsie zacat?
čau, zkušenost mám takovou, že liju dle návodu...začal jsem u asi 3 týdenních rostlinek...teď když mají 2 měsíce už dávám 10ml/litr...
nevím jak moc pomáhá, nenechal jsem žádnou bez hnojení, abych porovnal...ale rozhodně jim to neškodí
jak moc se mým holkám daří se můžeš mrknout zde:
venkovni-galerie-pestovani-chilli/hanyh ... t3664.html" onclick="window.open(this.href);return false;
nevím jak moc pomáhá, nenechal jsem žádnou bez hnojení, abych porovnal...ale rozhodně jim to neškodí

jak moc se mým holkám daří se můžeš mrknout zde:
venkovni-galerie-pestovani-chilli/hanyh ... t3664.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2593
- Kontaktovat uživatele:
Pořídil jsem si hnojivo si Bio-Grow - kytky rostou, hnojivo nevoní. V průběhu sezony budu informovat.
- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem začal hnoji Bio-Growem ... uvidíme 

http://www.foto-tapety.cz
- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2593
- Kontaktovat uživatele:
Na přesazení mám BioBizz All-mix - prej je to dostatečně vyhnojený a nedoporučují mi to tak 4 týdny tím Bio-Grow hnojit /sice tam píší, že je to na 6 týdnů/. Máte někdo zkušenost? Celá léta používám normální B substráty, tak jsem zvědav.
Ahoj zkušenost mám s Light mixem i All-mixem od BioBizz a můžu říct že se opravdu drž toho co tam je napsané je nahnojený opravdu hodně a rostliny po tu dobu nebudou opravdu vubec střádat
Má EC 2,4 což už je opravdu hodně moc nahnojený substrát a těch šest týdnu možná i dýl kytky vydrží je to podle toho v jakym je máš stádiu jestli to jsou menší sazenice tak ty tam určitě nedávat z vlastní zkušenosti vim že se s nima budeš moct rozloučit začnou hodně rychle žloutnout a kroutit se... Je to už opravdu pro větší rostliny s dobrý kořenovým balem. Ať to reste chlapy