Kamarád je má a prej žerou jen jitrocel pampelišky atd a na zahrádku prej se ani podívat nejdou ale je bez slimákůOMO píše:6) http://www.indickybezec.cz/plzak-spanelsky/ ale asi sežerou i ten zbytek zahrady

Kamarád je má a prej žerou jen jitrocel pampelišky atd a na zahrádku prej se ani podívat nejdou ale je bez slimákůOMO píše:6) http://www.indickybezec.cz/plzak-spanelsky/ ale asi sežerou i ten zbytek zahrady
Díky za pobavení. Aspoň ten den nebude stát, tak za prd, jak to vypadalorak102 píše:Moc pekne kachny,ale ja bych je pres zimu asi sezral.
Já jsem si teď požídil tekuté slepičince - tady na fóru to používá hodně lidí a byli s tím spokojení, tak proč to nezkusitTea Racer píše:Dnes jsem použil kapalné guano na to co už je v květu, tak jsem zvedav.
Já používám granulované slepičince. Jak Ti už psal Kendy, ty jsou na kvet. Já pestuji celoročně, takže dvouletky mi nakvétají, tam jsem dával už slepicince a tam kde už je čas (vysévám na etapy). Pokud není rostlina veliká tak máš čas.GrenyD píše: Já jsem si teď požídil tekuté slepičince - tady na fóru to používá hodně lidí a byli s tím spokojení, tak proč to nezkusit
Tea Racer píše:Já používám granulované slepičince. Jak Ti už psal Kendy, ty jsou na kvet. Já pestuji celoročně, takže dvouletky mi nakvétají, tam jsem dával už slepicince a tam kde už je čas (vysévám na etapy). Pokud není rostlina veliká tak máš čas.GrenyD píše: Já jsem si teď požídil tekuté slepičince - tady na fóru to používá hodně lidí a byli s tím spokojení, tak proč to nezkusit
Připomínám, že radeji hnojit v mensich dávkach a časteji. Organická hnojiva maji mensí nebo temer žádnou tendenci k zasolovaní půdy, narozdích od chemických, ale to si pak vychytáš.
Guano letos používam poprvé, tak to je pro me také premiéra.Jinak granulovaný hnůj, pri vysadbe kravsky nebo konsky nebo mix... pak až slepicince.
POkud Ti rostliny rostou a nic jim nechybí, není důvod hnojit! Nepřežen to... mnoho substrátů byvý predhnojeno!
Pozor na hnuj rovnou z přirody, neni sterilizovaný a ona žižala ve skleníku je radost, ale v kvetníku mnohdy i smrt.....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host