Zaujímali by ma praktické skúsenosti s týmto hnojivom. Vyzerá že je to komplexné hnojivo aj s mikroprvkami podľa popisu sa mi zdá vhodné použiť ho pri finálnej výsadbe aby bolo potom menej starostí.
https://www.symbiom.sk/sk/p-6-conavit
Hnojivo Conavit
-
- Stálý člen
- Reputace: 345
- Obrázky: 0
Re: Hnojivo Conavit
Ahoj ja som kúpil symbivit na papriky 750g tak som zvedavy ked budem presadzat do foliovniku rastliny tak do kazdej jamky dam cca 15g symbivitu kamarat mi ho len odporucal tak chcem to vyskusat myslim si že conavit bude skoro to iste ako symbivit som zvedavy ako sa bude darit rastlinam vyskusam aj nejaky test a uvidim ak sa mi to oplati a bude to dobre fungovat kupim aj na buduci rok 

Pokročili pestovateľ 

Nepáli ale hreje
Milujem chilli a pestovanie
Nepáli ale hreje

Milujem chilli a pestovanie

- matoha
- Stálý člen
- Reputace: 564
- Bydliště: košice.pre niekoho je to už predná ázia prípadne ďaleký východ :)
nie je to vôbec to isté, symbivit sú huby, mali by sa kombinovať s tým hnojivom
-
- Stálý člen
- Reputace: 3791
Symbivit používám, ale nemám otestováno stejnou rostlinu s ním a bez něj. Conavit jsem nezkoušela, ale připadá mi to sympatické, podle toho popisu. Symbivit je na jiné bázi, měl by podporovat kořenový systém, ale není to hnojivo.
Bacula
Taky by mi zajímaly zkušenosti .. jelikož tahle slavná firma vyrábí ten Symbivit, což dle mých testů jsou vyhozené peníze. 

- gyver
- Stálý člen
- Reputace: 825
Ahojte, minuly rok som pouzil kombinaciu Symbivit + Conavit, zohnal som vtedy dvojbalenie 3+3kg za 40€, ten conavit stoji asi 14€. Pod paradajky aj papriky na pole som dal po odmerke a uz nicim inym som potom nehnojil. Uroda bola, ale nemam s cim porovnat... Akurat spomeniem, ze San Marzano mi aj tak trpelo nedostatkom vapnika. Pride mi to ale dost drahe, uz asi nekupim. Za tu sumu mam 12-15kg slepacich, ovcich, ci konskych peliet. Touto cestou idem tento rok, zobral som vsetky tri druhy po 2,5kg, vyslo to na polovicu za dvojnasobne mnozstvo.
-
- Stálý člen
- Reputace: 3908
@Holu: můžeš pls trošku popsat tvoje testy Symbivitu? Tj. jestli v zemi či nádoby, jaký substrát atp. Docela by mi to pomohlo v rozhodování.
TerasovaSahara 2017 | TerasovaSahara - 2018 | TerasovaSahara - 2019 |
TerasovaSahara - 2020 | TerasovaSahara - 2021 || Fotky
"Don't just grow the chiles, let them grow you!"
TerasovaSahara - 2020 | TerasovaSahara - 2021 || Fotky
"Don't just grow the chiles, let them grow you!"