Zdar chillenci,
nechcem nikoho naštvať ani motivovať k nočnému vareniu, vyžieraniu, nebo tak něco... Som si odtrhol pár paprík a paradajok, šmaril to na plech a urobil.
Ponúkal som to všetkým vôkol, ale nikto sa neodvážil, tak som toto celé nakoniec zjedol sám
Minul som jeden 110g Camembert.
Zelené Jalapeno Goliath F1 - toto už je obrovské skoro ako "bell pepper".
Pod ním je tam na stojáka 2x červené Rocoto - zapečené mi to chutí.
Viacero Aji Crystal - červené sú pomerne malé, teraz mi začali rásť o niečo väčšie - tie žltozelené.
Jedna pohodená oranžová Aji Melocoton, na koštovku po opečení bola fajná.
Z paradajok najchutnejšia z tohto plechu bola rebrovaná Costoluto Fiorentino, zrejme jej pasuje pečenie.
Jalapeno Goliat F1
Aji Crystal, Rocoto, Jalapeno
Nad nimi neznáma oranžová kukačka a jeden pazourek Aji Melocoton
