Nene, jedno manželství (dlouhé) mám za sebou, do dalšího už nejdu a vlastně ani nemohu, jelikož jsem v manželském svazku se svými papričkami a těm zůstanu věrný...
Není to samo o sobě tak trošku polygamie? ... ještě k tomu taková rasově rozmanitá .. chvilku obcování s asiijí ... chvilku s amazonijí ... občas s nějakým plodem lásky mezi světadíly
Má jich harém a určitě každé večer v soukromí mezi čtyřma listama říká, že jedině té jedné zůstane věrný ... bude ji ctít .. a hnojkama hostit ... v dobrém i při mšicích ....
Zdravím po delší odmlce a přidávám pár fotek, rostlinkám se, myslím, daří dobře, některým jsem trochu popálil Wuxalem malé lístečky, kdyz jsem jim chtěl trochu dopřát. Box se začíná proměňovat v džungli a půllitrové kelímky přestávají stačit, nicméně budou holky muset ještě vydržet. Vyřešil jsem problém jaký koupit substrát, kousek od baráku máme kompostárnu, kde mají spešl směs na zeleninu, kubík za 680,-, takže ho vezmu tam.
Loňská Medusa a Dorset Naga
Toto Jalapeno od Nového roku stagnuje a přestalo růst, má jeden plod, podmínky jako ostatní rostliny, které rostou krásně. Nereaguje na hnojivo, na menší či větší zálivku....Co myslíte, co mu chybí, jak ho donutit růst?