Aji pineapple zacaly hromadne dozravat. Mel jsem asi 3 nebo 4 zrale zlute kousky a musim rict, ze stejne jako u Aji Omnicolor, mi chut vubec nesedi.
Syrove mi prijdou chutove temer hnusne. Takova divna umela pachut. Jak kdybych zvykal igelitovy pytlik. Chinesky Peito de Moca jsou chutove na tom u me mnohem lepe. Nevim, asi jsem celkove tem Ajinam neprisel na chut. Radsi slabsi Bishopky nebo silnejsi Peito, Haba.... Pristi rok uz Aji urcite ne. Vyteznost z kere celkove taky nebude nic moc.
Martinuv balkon 2016
Re: Martinuv balkon 2016
:-( to mi ani neříkej. Pinapple a Lemon drop mám a dost se na ně těším. :-(
Chtěl jsem něco, co chutná trochu jinak, něž "běžná" paprika. S tou celkovou výtěžností asi máš pravdu. Plodů je na nich celkem dost, ale jsou přece jenom takové menší. Celková váha plodů vůči velikosti rostliny (tedy místu, které mi zabírá) asi nebude nic moc. Ale ještě není konec sezóny. Třeba se to zlepší.
Chtěl jsem něco, co chutná trochu jinak, něž "běžná" paprika. S tou celkovou výtěžností asi máš pravdu. Plodů je na nich celkem dost, ale jsou přece jenom takové menší. Celková váha plodů vůči velikosti rostliny (tedy místu, které mi zabírá) asi nebude nic moc. Ale ještě není konec sezóny. Třeba se to zlepší.
Ajiny mají specifickou chuť jsou to takové voňavky. Osobní zkušenost mám jak s Lemon dropem tak s Pineapple, které jsem loni dostal na koštovačku. Lemon mě také nějak extra neoslovil ale Pineapple je naprostej luxus osvěžující citrusová chuť pro mě jednoznačně jedna z nejchutnějších paprik hned po Chinenskách. Takže je to samozřejmě na chuti každého.100 lidí 100 chutí.Kendy píše::-( to mi ani neříkej. Pinapple a Lemon drop mám a dost se na ně těším. :-(.

- oskar69
- Stálý člen
- Reputace: 808
- Obrázky: 0
ja měl loni mraky Aji Angelo - a mě teda docela sedí
z jednoho keře bylo mraky plodů, letos má jedene lemon drop a jedno loňské angelo ... ale zatím se jim moc nechce

Jasny no. Kazdymu sedi neco jineho. Uzralo uz nekomu z vas Peito? Za me zatim chutove nejlepsi z tech slabsich chinesek. Rozhodne diky silne stene lepsi nez Cheiro Roxa. Stena je tak silna a paprika tak stavnata, ze seminka jsou prakticky zarostle v te mase. Jako u sipku. Da se to jist cele krasne, seminka nevadi. Neni jich mraky.
Pěkná sešlost.