To bude radosti ..... a nedostatku mista, az pujdou do velkych kelimku

Kéž by ty potvůrky mohli zůstat takhle roztomilé a přitom plodit kvanta
Btw oblíbená rostlinka je co? Nějaká Black Pearl v kropenatém podání?

jakmile je z azylu přesunu k sobě hned půjdou do velkých kelímků které jsem už sehnal za normální cenovku. Rostlinky ještě projdou jedním "sítem" protože nemám dostatečné ubytovací kapacity
 jakmile je z azylu přesunu k sobě hned půjdou do velkých kelímků které jsem už sehnal za normální cenovku. Rostlinky ještě projdou jedním "sítem" protože nemám dostatečné ubytovací kapacity  a ano je to Black Pearl která se teprve vybarvuje (nedostatek sluníčka)...
 a ano je to Black Pearl která se teprve vybarvuje (nedostatek sluníčka)... nahodou ti to taky jede hezky
 nahodou ti to taky jede hezkyNe, ze bych nebyl ve stejné situaciBullets píše:.... Rostlinky ještě projdou jedním "sítem" protože nemám dostatečné ubytovací kapacity....
 .... ale představa výběru "co vyhodím" je na mě moc drsná
   .... ale představa výběru "co vyhodím" je na mě moc drsná  ... radsi to vytesnuju z hlavy ...
 ... radsi to vytesnuju z hlavy ...  ..... Urcite by se totiz dohodli .. a tvrdili by, ze vsichni jsou baletni zajezd z mexika
 ..... Urcite by se totiz dohodli .. a tvrdili by, ze vsichni jsou baletni zajezd z mexika 
Je sranda vidět tu provázanost lidí zde i jindeVasjis píše:Tak už vím kde jsem to vidělnahodou ti to taky jede hezky
 jelikož je to letos komplikované tak jsem rád aspoň za takové podmínky. Vždycky se těším jaký bude po týdnu pokrok
 jelikož je to letos komplikované tak jsem rád aspoň za takové podmínky. Vždycky se těším jaký bude po týdnu pokrok 
Já bych taky nedokázal žádnou vyhoditErnest píše:Ne, ze bych nebyl ve stejné situaci.... ale představa výběru "co vyhodím" je na mě moc drsná
... radsi to vytesnuju z hlavy ...
Na druhou stranu, dobra prilezitost sezvat nejblizsi pratele, rodinu a domaci mazlicky ... a udelat improvizovanou soutez "Papricka ma talent" ....... jen bacha na to, ucast tanecnich skupin je proti pravidlum, vystupovat mohou vzdy jen jednotlivi..... Urcite by se totiz dohodli .. a tvrdili by, ze vsichni jsou baletni zajezd z mexika
 vždycky se někdo najde komu jí můžu podarovat
 vždycky se někdo najde komu jí můžu podarovat 
Nějaká šikovná akcička v Lidlu??? Hoď nějaký info, nechci tam běžet nemám to při ruce.mikki píše:Co ten Lidlackej substrát? Koukal jsem na něj, je za pěknej peníz...
 Velké zklamání s tím substrátem B co prodával Mounfield....asi si ho objednám přímo z Rašeliny Soběslav nehledě na cenu.
 Velké zklamání s tím substrátem B co prodával Mounfield....asi si ho objednám přímo z Rašeliny Soběslav nehledě na cenu. 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 hostů