Bullets 2016
Re: Bullets 2016
Já mám long slim cayenny taky ze semínka-chilli. Slušně velký keř. Relativně řídký, plody dozrávají do červena a rostou dolů. Tvarem nahoře silnější, rychle se zužující do špičky. Docela slušný pal (pod 100 000).
-
- Stálý člen
- Reputace: 643
- Obrázky: 0
Nedávno jsem tady dával fotku chilli co mám u rodičů na baráku. Kdyby mi je někdo proházel možná bych to v této fázi ani nepoznal. Bolivian Rainbow a Tabasco jsou odlišné ale Cayenne Yellow, Cayenne Red, Ring of Fire a Thai Orange jsou skoro totožné. Maximálně je Thaika trošičku menší ale ne zase o moc. Však posuďte sami 
Bolivian Rainbow, Cayenne Yellow, Cayenne Red, Thai Orange, Tabasco, Ring of Fire a na židličce je Jalapeno Maylon

Bolivian Rainbow, Cayenne Yellow, Cayenne Red, Thai Orange, Tabasco, Ring of Fire a na židličce je Jalapeno Maylon
-
- Stálý člen
Místo fotek přidám jen nějaké poznatky. Včera po příchodu z práce kytky úplně svěšené když na ně pražilo a ve stínu bylo skoro 35. Říkám fajn tohle fotit nebudu
za hodinu přišel intenzivnější déšť na 15 minut po kterém se ochladilo a kytky se začaly zvedat. Super ještě je dneska nějak pofotím ale něž se kytky zvedly do normálního stavu přišel druhý déšť a pak už byla pomalu tma tak jsem si říkal že to nechám na ráno. Ráno si přivstanu ale venku tma jako v noci a bylo cítit že něco přijde. Takže opět žádné focení ale to co přišlo cestou do práce jsem fakt nečekal. Takovou průtrž jsem snad nezažil... Najednou bylo všude minimálně 10 čísel vody a nedalo se jet autem víc jak 30 protože nebylo vůbec nic vidět. Jsem zvědavý co doma kytky a docela se toho hrozím jak vypadají. Doufám že nejsou polámané od větru a lijáku 

-
- Stálý člen
Kytky naštěstí bez větší újmy přežily... Ufouklo akorát nějaké květy jinak valíme dál
taky jsem neodolal akci poštovné zadara a zkusil jsem něco málo semínek objednat ze seminka-chilli.cz tak uvidíme jaké budou. Ještě nemám s tímto shopem zkušenosti ale vím že u pěstitelů jsou rozporuplné názory 

-
- Stálý člen
Počasí nepřeje focení tak aby jste neřekli že vás zanedbávám vyfotil jsem jednu indoorovku co jsem měl v práci. Už je ale doma a bude se spolu se mnou přesouvat do nového působiště. Hodilo by se mi od zkušenějších pěstitelů jak, kolik a čím hnojit indoorovky v malých květináčcích. S největší pravděpodobností budu mít k dispozici jen parapet okna...
Royal Black

Royal Black
-
- Stálý člen
Konečně jsem se i přes nevlídné počasí venku vrhnul na focení
nebudu se dneska rozepisovat protože fotky nahradí tisíce slov. Začneme
Capsicum Annuum které plodí hodně slušně
Acapulco Multicolour

Acapulco Purple