Bullets 2016
-
- Stálý člen
- Reputace: 643
- Obrázky: 0
Re: Bullets 2016
Poslední dobou jsem v časovém pressu takže nestíhám fotit. O chilli se přesto poctivě starám a myslím že se mi holky hezky odměňují. Dneska jsem ale narychlo jednu fotku vytvořil... Komentujte, kritizujte nebo i raďte 

Já se zeptám, jo? Co ti to tam na těch obrázcích roste?
Jinak rostlinky vypadají velmi dobře a zdravě.

-
- Stálý člen
Jasně že se můžeš zeptat
na obrázku je jen takový malý mix a moc tam toho nejde vidět. Pokud to dneska počasí a kytky dovolí chtěl bych vyfotit všechno. Na fotce jsou ale následující rostlinky:
Levá nahoře - Bolivian Rainbow
Pravá nahoře - Cayenne Yellow
Levá dole - Tabasco
Pravá dole - Aji Lemon Drop
Jinak moc děkuji za pochvalu

Levá nahoře - Bolivian Rainbow
Pravá nahoře - Cayenne Yellow
Levá dole - Tabasco
Pravá dole - Aji Lemon Drop
Jinak moc děkuji za pochvalu

- JurassicChilli
- Stálý člen
- Reputace: 583
Máš moc pekné rastliny. To Cayenne Yellow máš normálne z obchodu od Nohelgarden? Mňa dosť prekvapilo, že je to netypická rastlina. Malá, hustá s drobnými listami. Čakal som, že bude rovnaká ako Cayenne Red len s tým rozdielom, že budú žlté plody a ono je to úplne rozdielna rastlina. Ešte aj plody rastú inak dohora na rozdiel červeného Cayenne, kde rastú smerom dolu. Takže tie rastliny nemajú okrem rovnakého názvu úplne nič spoločné.
- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
Ahoj.
Kytky vypadají dobře, snad jen že na tom obrázku z fotocollage editoru to moc nevynikne, neboť jsou obrázky příliš malé.Tak to koukej nafotit pořádně a šup sem s tím.....chlape špatná

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
-
- Stálý člen
Cayenne Yellow jsou z chillishopu kde jsem kupoval všechna semínka pro letošní rok a Cayenne Red jsou dodatečně z Lidlu. Rostlinky jsou téměř totožné s jediným rozdílem že Red rostou spíš dolů a Yellow všelijakJurassicChilli píše:Máš moc pekné rastliny. To Cayenne Yellow máš normálne z obchodu od Nohelgarden? Mňa dosť prekvapilo, že je to netypická rastlina. Malá, hustá s drobnými listami. Čakal som, že bude rovnaká ako Cayenne Red len s tým rozdielom, že budú žlté plody a ono je to úplne rozdielna rastlina. Ešte aj plody rastú inak dohora na rozdiel červeného Cayenne, kde rastú smerom dolu. Takže tie rastliny nemajú okrem rovnakého názvu úplne nič spoločné.

- JurassicChilli
- Stálý člen
- Reputace: 583
Hehe... takže už ani Cayenne Yellow od jednej firmy nie je to isté ako od inej firmy. To je teda fajn. Už sa človek nemôže spoľahnúť ani na konkrétnu odrodu.Bullets píše:Cayenne Yellow jsou z chillishopu kde jsem kupoval všechna semínka pro letošní rok a Cayenne Red jsou dodatečně z Lidlu. Rostlinky jsou téměř totožné s jediným rozdílem že Red rostou spíš dolů a Yellow všelijak