Je tam nahlodat a co se ti no tom nelíbí ? Jak bys to jinak napsal. Když o něčem někomu vyprávíš od že to promyslí a pak se ptá dál co a jak ? podle mně je to nahlodat nebo nasadit brouka do hlavy.BlueShark píše:Jako vypadá to parádně, jen se mi nelíbí ten termín "hlodat tátu"
Balkon 2016
- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
- Obrázky: 0
Re: Balkon 2016
Souhlasím, já vím co to je, jako by jsi mě neznalVasjis píše:Je tam nahlodat a co se ti no tom nelíbí ? Jak bys to jinak napsal. Když o něčem někomu vyprávíš od že to promyslí a pak se ptá dál co a jak ? podle mně je to nahlodat nebo nasadit brouka do hlavy.BlueShark píše:Jako vypadá to parádně, jen se mi nelíbí ten termín "hlodat tátu"

- Vasjis
- Stálý člen
Já doufal že v nové sezoně už dostaneš rozum no ale co tak snad příští rokBlueShark píše:Souhlasím, já vím co to je, jako by jsi mě neznalVasjis píše:Je tam nahlodat a co se ti no tom nelíbí ? Jak bys to jinak napsal. Když o něčem někomu vyprávíš od že to promyslí a pak se ptá dál co a jak ? podle mně je to nahlodat nebo nasadit brouka do hlavy.BlueShark píše:Jako vypadá to parádně, jen se mi nelíbí ten termín "hlodat tátu"Rýpal XI

- Vasjis
- Stálý člen
Tak tu máme víkend a dávám malí update jak to poposkočilo. Na prvních dvou fotkách se mi něco udělalo na listech nevím co to je ale doufám že mi jen řeknete že jim něco chybí. Jinak jsem už dal první zálivku Lignohumátem zředěný stejně jako jsem namáčel semínka. Užívejte krásného víkendu
V boxe se mi houpe teplota od 16 - 26C a vlhkost od 50- 68%. Přes noc u okna to prostě nemám jak vytopit.
Carilina reaper / TSM red

Fatali white

celkový pohled do growboxu

Carilina reaper / TSM red
Fatali white
celkový pohled do growboxu
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
Nic jim nechybí, spíš přebývá
Je to stresová reakce na přesazení do nového substrátu a pokud je předhnojený tak i mírná reakce na tu novou nezvyklou nálož mňamek. Základem je věnovat jim teď co nejméně péče, nepřelévat a hlavně nehnojit. Vyrostou z toho. Lignohumát by na to neměl mít výraznější vliv.

- Vasjis
- Stálý člen
Diky za uklidní dneska jsem jim každy dal trochu vody a v tydnu bude zas slabej odvar lignohumatu thanks sirColostomizer píše:Nic jim nechybí, spíš přebýváJe to stresová reakce na přesazení do nového substrátu a pokud je předhnojený tak i mírná reakce na tu novou nezvyklou nálož mňamek. Základem je věnovat jim teď co nejméně péče, nepřelévat a hlavně nehnojit. Vyrostou z toho. Lignohumát by na to neměl mít výraznější vliv.

- Vasjis
- Stálý člen
Sklep v 8. patře máme dva (jeden normálně dole) stejně jako balkony máme 4+1 a na patro se takhle velké byty vejdou jen dva a jedna místnost je na víc tak z toho máme napůl sklep se sousedem. To nejlepší ale je že mám dva balkony víc místa pro papričky