Taky dám na okna a budu to tu nějak držet při životě ale nic hranatýho kromě ramy doma nemáme a krabice od mléka mi přijde moc velká na počet jakej jsem letos vyselOMO píše:Musíš expandovat nebo pořídit hranaté nádoby (mléko, džus), pak ti tam toho vleze víc. Mám kelímky od jogurtu a řeším stejný problém. Naštěstí oken je dost
Včera jsem v OBI za nevelký peníze koupil hranatý květináčky balení po 15 -35 Kč ono je to skladnější a i to pěkně vypadá ale mezi náma, o kolik se jich vejde víc, oproti kelímkům od jogurtu ......budu přesazovat o víkendu, těším se. A kdyby mi to někdo před 20 lety že si budu hrát s rostlinkama-kytičkama, tak jsem si poklepal na čelo......Vasjis píše:Taky dám na okna a budu to tu nějak držet při životě ale nic hranatýho kromě ramy doma nemáme a krabice od mléka mi přijde moc velká na počet jakej jsem letos vyselOMO píše:Musíš expandovat nebo pořídit hranaté nádoby (mléko, džus), pak ti tam toho vleze víc. Mám kelímky od jogurtu a řeším stejný problém. Naštěstí oken je dost
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 hostů