Balkon 2015
- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
- Obrázky: 0
Re: Balkon 2015
Takže až uslyším takové duté ráný o betonový panel tak zkousl celou morugu
a snaží si rozbít hlavu o zeď jo
to zní jako plán 
- Vasjis
- Stálý člen
Ahoj tak jak jinak využít státní svátek než prací s papričkama
Sklidil sem většinu papriček co dozráli a čekám už jen na hrstku šťastlivců co to ještě stihnou dozrát
pár fotek sklizně jinak je to dohromady 1,2 kg
Tady je vše co jsme letos měl bud už u sebe na balkoně nebo u našich chybí tam jen rawit a bischop scown ( nezralé
)
Ještě 200 g jen TSM

A pak jsem se konečně pustil do od semínkování nádherných papriček co mi dorazili malinko jsem to i koštnul a mazec 7 pot douglah mně asi dostal úplně nejvíc a pak sem byl překvapený jak pálilo cheiro roxa to jsem fakt nečekal
Operační sál

A zajímavost TSM black a 7 pot douglah měli uvnitř dvojče
u kapií jsem to už viděl u chilli nikoliv

Jinak už skoro nevím co bych ještě vymyslel suším dělám omáčky dal jsem si zamrazit. Zelené si zavařím jako okurky napadá vás ještě něco co bych s nimi měl udělat ?
Sklidil sem většinu papriček co dozráli a čekám už jen na hrstku šťastlivců co to ještě stihnou dozrát
pár fotek sklizně jinak je to dohromady 1,2 kg
Tady je vše co jsme letos měl bud už u sebe na balkoně nebo u našich chybí tam jen rawit a bischop scown ( nezralé
Ještě 200 g jen TSM
A pak jsem se konečně pustil do od semínkování nádherných papriček co mi dorazili malinko jsem to i koštnul a mazec 7 pot douglah mně asi dostal úplně nejvíc a pak sem byl překvapený jak pálilo cheiro roxa to jsem fakt nečekal
Operační sál
A zajímavost TSM black a 7 pot douglah měli uvnitř dvojče
Jinak už skoro nevím co bych ještě vymyslel suším dělám omáčky dal jsem si zamrazit. Zelené si zavařím jako okurky napadá vás ještě něco co bych s nimi měl udělat ?
Dělal jsem ještě chilli pastu. Chilli + 20% váhy soli + troška octa. Vše rozmixovat. Pak sterilizovat 20 minut. Vypadá to docela dobře.
- Vasjis
- Stálý člen
A jakou to má konzistenci ? nebo nějaké foto ? a není to moc slaný ?
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
Alternativně se dá dělat ještě toto:
ostatni-chilli-recepty/chilli-papricky- ... t3483.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Není třeba zavařovat, jenom nutno skladovat v lednici. Ideální na vaření ... Zbytek z té loňské focené várky ještě mám a je to pořád OK. A koukám, že příští víkend to oslaví roční narozeniny. Důvod otevřít lahev vína se vždycky najde
ostatni-chilli-recepty/chilli-papricky- ... t3483.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Není třeba zavařovat, jenom nutno skladovat v lednici. Ideální na vaření ... Zbytek z té loňské focené várky ještě mám a je to pořád OK. A koukám, že příští víkend to oslaví roční narozeniny. Důvod otevřít lahev vína se vždycky najde
- Vasjis
- Stálý člen
to vydrží vážně celý rok ? jen chilli a sůl ?