Balkon 2015
Re: Balkon 2015
LUxuuus 

Já nějak moc nechápu, proč ty semínka vyndaváš, té práce navíc... Já suším i se se mínkama a mňam 

- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
- Obrázky: 0
Pro kámoše popřípadě pro někoho od tud a hlavně na příští rok semínka
Aha já to pochopil tak, že je vyndaváš pro zásoby semen i proto, že je tam nechceš na sušení
Tak to jo ?:-)

- Vasjis
- Stálý člen
Ne semínka mi nevadí ale vyndavat je mně fakt nebaví
jak dlouho je sušíš než je uklidíš týden ? sem koukal teď do sušičky měla jet 6-7 hod už jede asi 10 a pořád se mi zdají dost vodoví papričky jak dlouho to sušíte ?

No je to docela věda, jak která a jak kdy 
No já je rozkrájím na půl, nebo jen nakrojím, bez ohledu na druh už.
A nechám je jemně zavadnout pár dní doma nebo na balkóně.
Kdykoliv něco pečem nebo kutíme v troubě, počkám na to až je tam snesitelně a šup tam s nima nebo tu a tam ji zapnu s větrákem a nastavím třema 65°. Tak s nima po bytě pendluju. Nečo za týden uschne něco chce víc. Každopádně musí chrastit, aby byla jistota to šounpnout do uzavřené nádoby. Asi jsem Ti nepomohl, ale nějak už se zařídíš.
BTW: Samozřejmě když je venku hyc, dám to jedině ven... Okrasky mám napíchané na režné niti
Někdy je dám taky do trouby, sušičku nemám.

No já je rozkrájím na půl, nebo jen nakrojím, bez ohledu na druh už.
A nechám je jemně zavadnout pár dní doma nebo na balkóně.
Kdykoliv něco pečem nebo kutíme v troubě, počkám na to až je tam snesitelně a šup tam s nima nebo tu a tam ji zapnu s větrákem a nastavím třema 65°. Tak s nima po bytě pendluju. Nečo za týden uschne něco chce víc. Každopádně musí chrastit, aby byla jistota to šounpnout do uzavřené nádoby. Asi jsem Ti nepomohl, ale nějak už se zařídíš.

BTW: Samozřejmě když je venku hyc, dám to jedině ven... Okrasky mám napíchané na režné niti

- Vasjis
- Stálý člen
Já si půjčil od našich ale bojím se že už z toho bude pálit i jabko
proženu to myčkou a počkám co naši na to
Hm takhle sem to dělal loni ale chtěl sem to usušit a uklidit abych tu s tím nelítal sem a tam.