Pohled do lodžiové rokoťárny ... dole vpravo a dole uprostřed Rocoto Guatemalan Orange, dole vlevo Rocoto San Isidro, nahoře vpravo Mini Rocoto PI 387838 a nahoře vlevo Rocoto Brown. San Isidro náramně chutná mšicím. Pořešeno
Re: Tady je Colostomizerovo ...
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
- Obrázky: 0
Re: Tady je Colostomizerovo ... 2015
A po delší pauze přichází lehká aktualizace
Pohled do lodžiové rokoťárny ... dole vpravo a dole uprostřed Rocoto Guatemalan Orange, dole vlevo Rocoto San Isidro, nahoře vpravo Mini Rocoto PI 387838 a nahoře vlevo Rocoto Brown. San Isidro náramně chutná mšicím. Pořešeno

- Dr.Pedr
- Stálý člen
- Reputace: 159
To je parááda !!!
Pěkné moc. Já první vlnu mšic nějak zpacifikoval. Zkusil jsem mospilan do postřikovače od oka. Takže buď moc silný nebo slabý nevím. Ale mizely. Další dny jsem pšouknul na místa kde ještě byly nebo kde jsem nestříkal. Pak jsem si udělal výluh z kopřiv a dal ho s vodou do rozstřikovače a dnes ráno sjel znovu pač v kotunách habaner bylo pár mršek. Třeba bude fungovat tak pokud to půjde, bude mospilan čekat. Kupodivu jsi říkal jak jdou na perlu a jedinná ta je snad bez. Ale mšicím chutnaj jalahoty a ty okrasky z loňska z krámu. Hlavně million bells jim jedou a jak. Dnes ráno před prací jsem je našel i na keříčkovém rajčeti a to jsem myslel že jim nejedou. Okřídlená mama a pár tlusťochů na dolních větvičkách.
Luxuuuus 
Radost pohledět, krásně ti ty chlupáči rostou 
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
Zdravím vespolek 
Po hóóódně dlouhé době posílám aktualizaci lodžiové rokoťárny a parapeťáckých okrasek. Jako obvykle se mi to trochu vymklo a mám takový pocit, že se to lepšit nebude
Rokota zatím rostou a rostou, některá nasazují poupata, ale hned je shazují. Před měsícem kvetlo jenom Rocoto San Isidro, ale plod zatím žádný. Od té doby poupata také shazuje ... Ta vedra jim nedělají moc dobře

Ať vám rostou!
Po hóóódně dlouhé době posílám aktualizaci lodžiové rokoťárny a parapeťáckých okrasek. Jako obvykle se mi to trochu vymklo a mám takový pocit, že se to lepšit nebude
Ať vám rostou!
To je ale prales!! 
Kolego, to je paráda.
Hele, tobě by se vyplatil taky sud (barel na balkon - mohl by jsi toho tam mít dvojnásobek
.
Hele, tobě by se vyplatil taky sud (barel na balkon - mohl by jsi toho tam mít dvojnásobek