Tak po opravdu dlouhé době, kdy jsem forum jen pročítal, jsem se konečně dokopal k přidání novinek z mého pěstování

Zároveň bych chtěl upozornit, mrkejte na prvních fotkách co udělá foliák z lidlu ve druhé sezóně (přes zimu poklizeno v garáži), to jen tak pro info, fólie je jako cedník, příští rok s ní budu chytat ryby, zipy se zasekávají a když za ně člověk vezme víc tak se začínají odtrhávat od zbytku plachty... ale konstrukce celkem drží
Rovnou bych začal dotazem, myslíte že je tohleto Cheyenne? Objednáno ze seminka-chilli.cz, přišlo mi to se štítkem Cheyenne, ale moc mi to nepřipadá jako na fotkách ze stránek

každopádně plodí hezky a chutná dobře, dávám si pravidelně jednu do jídla, aby to nebylo "jalový"
Tady se mi chystají Habanero Yellow, není jich moc a jsou trochu malý, ale snad budou dobrý
Zde vidíme záhonek se Squash Jamaican Yellow. Rostlinky mi připadají dost malý, ale plody tam jsou, tak nevím
Tohle je jediný plodící Jalapeno, rostlinka taky malá, plodů jen pár... Myslím si, že je to půdou, je v ní spousta bordelu (cihly, sklo, beton, omítka - prostě je v tom namíchaná suť), snažil jsem se paprikám přilepšovat nejdřív Hošticema na rajčata a papriky s guanem a pak taky Chilli-Focusem, ale asi to nestačí nebo dělám něco špatně...
Naše dosavadní úroda, nejvíc je těch co mají být Cheyenne, ale spíš to bude Cayene

na severu v krabičce je vidět jedno Habanerko, nějaký Jalapena a pár Chinese-Multi, na jihu pak nějaký no name tuším ze semínek z lidlu
A nakonec musím přidat fotku našeho ostrýho kamaráda co nám pomáhá hlídat papriky

Co shoří, neshnije...