hanyho první pokusy...
- Jacopo.F.
- Stálý člen
- Reputace: 697
- Obrázky: 0
Re: hanyho první pokusy...
U jóviše !!! Nádhera!! Teda klobouk dolů. Sel jsem první setbu jen čtyři dny po Tobě, ale takovýhle ty kytky fakt nemám. Čím to hnojíš??? 

díky za pochvalu!!!
hnojím jenom Chilli Focusem každou sobotu, od 3 týdnů stáří rostlinek 5ml/l a od dvou měsíců stáří 10 ml/l, jinak nasazeno v jiffech a pak dáno do přehnojeného Forestina na rajčata a papriky, přesto dávám Chilli Focus a očividně jim to nevadí (přímo po přesazení jsem týden vynechal, pro jistotu)...svítil jsem 15 hodin denně, teď jsem to zkrouhl na 14...toť vše, jinak nic
jako je fakt, ze jsem přesazoval teď už po třetí, takže mají průběžně pořád přidávaný ten předhnojený substrát (z jiffů poprvé do substrátu jsem ho spařil v mikrovlnce, pak už ne, naštěstí zatím žádní hlodavci, snad...ťuk, ťuk, ťuk), asi to má blahodárné účinky a nebo ta Narva Biovital...nebo vše dohromady

hnojím jenom Chilli Focusem každou sobotu, od 3 týdnů stáří rostlinek 5ml/l a od dvou měsíců stáří 10 ml/l, jinak nasazeno v jiffech a pak dáno do přehnojeného Forestina na rajčata a papriky, přesto dávám Chilli Focus a očividně jim to nevadí (přímo po přesazení jsem týden vynechal, pro jistotu)...svítil jsem 15 hodin denně, teď jsem to zkrouhl na 14...toť vše, jinak nic

jako je fakt, ze jsem přesazoval teď už po třetí, takže mají průběžně pořád přidávaný ten předhnojený substrát (z jiffů poprvé do substrátu jsem ho spařil v mikrovlnce, pak už ne, naštěstí zatím žádní hlodavci, snad...ťuk, ťuk, ťuk), asi to má blahodárné účinky a nebo ta Narva Biovital...nebo vše dohromady

-
- Stálý člen
- Reputace: 0
muzes se prosim mrknout na pH toho Tvyho sunstratu?dík
- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo přesně takto mám napsané PH na univerzálním substrátu B z Rašeliny soběslav.... bonužel PH je raální na té kyselejší hranici a papričkám se nelíbí. :-(
http://www.foto-tapety.cz
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
Vzhledem ke skutečnosti, že pH je logaritmická stupnice, to je docela velký rozptyl ...
- Jacopo.F.
- Stálý člen
- Reputace: 697
S tím pH - podle tohohlec: http://www.smv.cz/vse-o-vode/pitna-voda/kvalita-pv/" onclick="window.open(this.href);return false; se pH vody z kohoutku pohybuje cca v rozmezí 6,5 - 7,5 na Olomoucku, na Zlínsku tgo jde až k 8. Takže je otázka, jak se bude měnit pH substrátu zaléváním. Konkrétně v tomto případě by mě zajímalo jak je na tom s pH vody odstátá - předpokládám, že bude sorbovat CO2 a tím se mírně okyselovat.
hoši, já snad kvůli vám pořídím nějaké ty měřící prostředky, abych vám to zdokumentoval 
mimochodem jsem tedy ze Zlína, ale to jsi asi někde tady vyčetl, už jsem to psal

mimochodem jsem tedy ze Zlína, ale to jsi asi někde tady vyčetl, už jsem to psal