tak i já jsem podlehl a začal zkoušet pěstit. Ani jsem se nepředstavil, jméno mé je Lukáš, přezdívka Hany, tak to jen pro začátek, aby nebylo matoucí můj nick oproti oslovování sebe sama

Docela dost jsem si zde početl, než jsem začal cokoli podnikat, nakonec jsem i řešil první problémek a vyřešil:
zacatecnicky-koutek/jak-na-vlhkost-t3630.html" onclick="window.open(this.href);return false;
16.1. byl ten slavný den, kdy jsem zasadil semínka do jiffů, pořídil jsem pro začátek tyto:
- Jalapeno Senorita
- Satan's Kiss
- Bolivian Rainbow
- Jalapeno NuMex Pinata
od každého druhu jsem zasadil 3 semínka
21.1. na mě začala vykukovat první Seňorita

22.1. se Senorita i NuMex Pinata draly z tablety ven:
o další den později na mě vykoukly první lístky, to jsem fakt čučel, jak se holky vytáhly:
kromě Satan's Kiss, která zatím nemá nikde ani náznaku, že by se měla vyklubat, už všechna semínka zabírají (jedna NuMex se ještě schovává, ale brzo jistě vyleze, mrška

dnes jsem se chtěl na holky mrknout z blízka a překvapilo mě, že v podstatě u všech, co již jsou aspoň napůl venku, prorůstá jeden kořen skrz tabletu ven:
tak jsem zabrousil do fóra a asi bych to měl tedy všechno přesadit, co? substrát mám, dám tedy na půl hoďky na 150°C do trouby, ať zničím co se dá a přesadím, co vy na to? nebo nějaká jiná rada?