Martinuv balkon 2015 - druha sezona
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
- Obrázky: 0
Re: Martinuv balkon 2015 - druha sezona
Pořád si myslím, že nezávisí až tak na objemu květináče, ale spíše na substrátu, hnojení, zálivce a hlavně slunci. Rozdíl mezi 10l a 15l květináčem je fakt minimální ... Co takhle zrušit tu netkanou textilii a zajistit tak přímé světlo? Upřímně, nechápu, proč ji tam ještě teď v srpnu máš. Vzdálenost cca půl metru a rozdíl v osvětlení měly u mě loni na dvou stejných habanerech ve stejných květináčích za následek několikanásobný rozdíl v úrodě.
Něco na tom co rika Colostomizer bude. Moje Xheiro Roxa na balkone taky nic az po přestěhování ven na prime slunko udelalo divy. Nebo když jsem odtemnil foliovnik tak boom, i ta Carolina co ve foliovniku nic tak venku na přímém slunku plodu jak zbesila, pravda par listu se prismahlo ale pokud plodi tak to nevadí. Za pokus nic nedas
Vsak ja tam tu textilii dal az minuly ctvrtek, na ty nejvetsi vedra. A naopak se paprickam zacalo vice darit pod ni nez kdyz mely 40°C rozpaleny balkon a rozpalene kvetinace cely den. Jinak mely normalne od Kvetna prime slunicko. Ten vetsi foliak uz ted slouzi jen jako sklad a na pokusy. Budu v nem pak susit papricky. Hlavni kere jsou na zemi u skla a u steny a pak tri keriky v malem foliaku.
Takhle jsem to mel az do minuleho ctvrtka:

Takhle jsem to mel az do minuleho ctvrtka:
Tak vcera jsem udelal kontrolu, roste prvni 7 Pot. A pod textilii se rozjely Cheiro Roxa a jeden ker nasadil asi 10 novych plodu.
Zatim tedy spis vidim pristineni v extremech jako dobre reseni pro balkon. Po vikendu to zase sundam.
Hlavne ty Cheira dostavaly u te steny silenou cocku. Nevim jak s tema kvetinacema tedy treba na pristi rok. Pri vedrech na nich neudrzim ruku, to musi byt bezva pro koreny. Taky nektere kvety totalne seschly, to jsem loni vubec nezazil.
Zatim tedy spis vidim pristineni v extremech jako dobre reseni pro balkon. Po vikendu to zase sundam.
Hlavne ty Cheira dostavaly u te steny silenou cocku. Nevim jak s tema kvetinacema tedy treba na pristi rok. Pri vedrech na nich neudrzim ruku, to musi byt bezva pro koreny. Taky nektere kvety totalne seschly, to jsem loni vubec nezazil.
- Lucifer
- Stálý člen
- Reputace: 44
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
...ja vazne premyslim ze pro pristi rok snad ty kvetinace natru na bilo, nebo polepim alobalem....atd. 

Tak prvni plod 7 potu ma jiz pres centak
Jinak ale Morugy a vsechny superpalivky kvety shazuji. Zjistil jsem dneska rano, ze v kvetech neni pyl.
Je mozne to opylit nejakou kytkou, kde pyl je nebo je to zbytecna prace? Ze bych treba na uchostour nabalil pyl z Cheiro roxa nebo Haba a zkusil potrit ty blizny.

Je mozne to opylit nejakou kytkou, kde pyl je nebo je to zbytecna prace? Ze bych treba na uchostour nabalil pyl z Cheiro roxa nebo Haba a zkusil potrit ty blizny.
Nebo jim zařídit rande Martine - nějakýho frajera bys tady pro ty svoje holky rozpálený myslím našel

Ne vážně - nemám ponětí, jestli by to fungovalo, ale asi bych to zkusil. Nic s tím neztratíš a křížení by se ti mělo projevit až u semínek..

Ne vážně - nemám ponětí, jestli by to fungovalo, ale asi bych to zkusil. Nic s tím neztratíš a křížení by se ti mělo projevit až u semínek..