JJ přesně, až se připravý tak to přijde, mě to teď jede jak vzteklý, plodý drží a přibývajíMartinS píše:Tak vcera jsem se byl podivat na balkon a krome jednoho haba jacques, ktere zacalo plodit, jsem napocital asi 15 malinkatych plodu na tom nejvice rozvetvenym habaneru jacques. Takze to vypada nadejne.
Vypada to ze bude pokracovat v plozeni i Cheiro Roxa. Superpalivky zatim nic. Tsm, Karoliny i 7Pot zatim plod zadnej.
TSM jsem ale sazel az v Dubnu a prestoze je papricka vysoka a ma tlustej kmen, ma pomerne malo listu.
Je mozne ze problem je i v pripravenosti rostliny.
Zatim tedy hnojim Kristalonem zdrave rajce a paprika a obca pridam jeste topmax.
Uvidim jak dopadne cela sezona. Nicmene pristi rok zvolim asi mene narocne odrudy.
Martinuv balkon 2015 - druha sezona
Re: Martinuv balkon 2015 - druha sezona
Proč nepoužíváš ten BioBizz. Četl jsem výše, že BioBloom ti zkroutil listy, proto? Zkoušel jsi menší dávky? Osobně s tím BioBizzem mám zatím dobré zkušenosti a rostliny jsem s tím před sezónou docela dobře nakopnul.MartinS píše:Zatim tedy hnojim Kristalonem zdrave rajce a paprika a obca pridam jeste topmax.
Teď v těch vedrech zalejvám taky časteji, klidně po 2-3 dnech menší dávky jen z hadice. Hnojení dávám tak 1x týdně a to mix BioBloom a BioGrow (2:1).
Jinak máš taky pěknou džungli.
Ať to roste chlape a nevzdávej to
Ja chci ted spis vice drasliku a bloom ma vice fosforu.
Az se rostlinky rozjedou tak pak to zmenim. Hlavne i kvuli chuti plodu nebudu urcite Kristalonem hnojit do konce sezony ale spis tak do konce Srpna.
Az se rostlinky rozjedou tak pak to zmenim. Hlavne i kvuli chuti plodu nebudu urcite Kristalonem hnojit do konce sezony ale spis tak do konce Srpna.
V těhle vedrech je pravidelně odpoledne total vyschlej balkón a 80 procent rostlin je svěšenejch že by další vedro snad už nedaly.
Ja zaleval v utery dopoledne a pak jsem zaleval az vcera vecer.
Tj 2,5 dne vydrzely bez problemu.
Vcera jsem vytunil balkon ale nejde to poradne vyfotit cele.
Tady poslednich 9 fotek je aktualnich kdyz jsem se to snazil nejak vyfotit
http://1drv.ms/1IuIQ15" onclick="window.open(this.href);return false;
Tj 2,5 dne vydrzely bez problemu.
Vcera jsem vytunil balkon ale nejde to poradne vyfotit cele.
Tady poslednich 9 fotek je aktualnich kdyz jsem se to snazil nejak vyfotit
http://1drv.ms/1IuIQ15" onclick="window.open(this.href);return false;
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
- Obrázky: 0
Pěkně rostou ... v září tam budeš mít pořádnou džungli 
Martine ale nemáš černé květníky
V těch hnědých to docela vydrží, v černých to je fofr 
Ale je tu jeden rádoby paradox, v květníku černém, co mám hóóódně opožděné jamajké, dal jsem mu šanci a rozjelo se, je poloviční oproti ostatním.
Z toho plyne, nestíhá se to vypařit a rostlinka moc nepije. Takže velké rostliny fakt chlastaj potřebují vodu každý den.
Ale je tu jeden rádoby paradox, v květníku černém, co mám hóóódně opožděné jamajké, dal jsem mu šanci a rozjelo se, je poloviční oproti ostatním.
Z toho plyne, nestíhá se to vypařit a rostlinka moc nepije. Takže velké rostliny fakt chlastaj potřebují vodu každý den.
Já to musím řešit kvůli dvoum špuntům (ten prostor tam mezi chilli), co mi tam běhaj a kontrolujou úrodu a říkaj: "Táta, néééé!!!???"Colostomizer píše:Pěkně rostou ... v září tam budeš mít pořádnou džungli
Věděj že to ble a pálí a že to nesmí trhat ani se dotýkat. A na rajčátka zase mňam mňam