Dneska jsem si rikal ze na to pecu a objednam bio hnojivo uz ted.
Biobizz Trypack Indoor(Bio-bloom, bio grow, top max)
+
BioBizz Bio-Bloom 1l
Muzu do kytek rvat treba top max 2ml/l + biobloom 2ml/l tj 40ml hnojiva na 10l?
Cetl jsem 2-4ml, takze by to melo byt ok i kdybych dal dvojnasobek.
Uz se vyprdnu na ten Kristalon asi a zkusim to rovnou touto cestou.
Cetl jsem ze se muze davat s kazdou zalivkou, coz u me je zhruba 2x tydne. Proto jsem k balicku jeste objednal tu litrovku, protoze to bude rychle mizet.
Martinuv balkon 2015 - druha sezona
Re: Martinuv balkon 2015 - druha sezona
BioBizz jedu tenhle rok a tu zakladni davku 2ml/l jsem jim daval jen ze zacatku, kdyz to byly jeste sazenicky (Bio-Grow). Ted uz jedu 4-5 ml/l a to hlavne Bio-Bloom pro kvet a plod. Davam to do kazde zalivky, tj. tak cca 2x tydne a rostlinky jsou v pohode a nestezuji si. Jinak zkousel jsem i kombinovat Grow+Bloom, ale nepripadal mi tam moc velky efekt, tak jsem se vratil jen na cistou davku Bio-Bloom. Top-Max jsem nekupoval, ale zvazuji, ze bych ho jeste prikoupil. Kupoval jsem to v Praze z GrowShopu (nemusim platit postovny), kdybys nasel levnejsi, tak dej vedet.
Nutno Martine ale podotknout, ze posledni dobou, jak jsou ty teplotni vykyvy, tak mi taky kvety padaji - plodu mam ale uz docela dost (krome TSBT a Rocota), tak si nestezuji.
Nutno Martine ale podotknout, ze posledni dobou, jak jsou ty teplotni vykyvy, tak mi taky kvety padaji - plodu mam ale uz docela dost (krome TSBT a Rocota), tak si nestezuji.
Ono ten topmax v tom balicku ma maly objem, Takze bych to treba zkusil 2ml topmax a 4ml bio bloom na litr.
A na ty rostlinky co mam male a defacto uz moc nestihnou zaplodit, tam bych vyplytval treba ten Kristalon. Grow bych si nechal na pristi rok.
Jeste to promyslim. Zase je mi lito Kristalon vyhodit, kdyz mam nakoupenej start+plod a kvet+ zdrave rajce a paprika.
Jeste mam slepicince tekute a Hosticke 5v1, ale to jsem jeste ani neotevrel.
Ted chci neco kde bude co nejmene dusiku, minimalne u tech rostlinek co kvetou. U tech malych, tam to nejak hrotit nebudu.
Hlavne nemam dalsi misto abych je presadil z tech 5l.
A na ty rostlinky co mam male a defacto uz moc nestihnou zaplodit, tam bych vyplytval treba ten Kristalon. Grow bych si nechal na pristi rok.
Jeste to promyslim. Zase je mi lito Kristalon vyhodit, kdyz mam nakoupenej start+plod a kvet+ zdrave rajce a paprika.
Jeste mam slepicince tekute a Hosticke 5v1, ale to jsem jeste ani neotevrel.
Ted chci neco kde bude co nejmene dusiku, minimalne u tech rostlinek co kvetou. U tech malych, tam to nejak hrotit nebudu.
Hlavne nemam dalsi misto abych je presadil z tech 5l.
Jeste jsem ted koukal na to doporucene davkovani a BioBizz ma tady docela dobre zpracovanou navodku, tj. podle nich bych mel spravne Bio-Grow a Bio-Bizz michat 4+4ml/l. Viz: http://www.biobizz.com/uploads/bestande ... 9b72b880d6
Asi to zkusim, protoze predtim, kdyz jsem to zkousel kombinovat, tak jsem snizoval davku Bloomu abych to neprehnojil - zkusim to do nich naprat pod tlakem
Asi to zkusim, protoze predtim, kdyz jsem to zkousel kombinovat, tak jsem snizoval davku Bloomu abych to neprehnojil - zkusim to do nich naprat pod tlakem

Akorat v dobe kvetu mi prijde zbytecne tam prat ten Grow, ale verim ze to tak nekdo dela.
Spis bych klidne vyplejtval ten Top Max s tim Bloomem v mem pripade.
Ono treba totiz u tech Penisu se mi udelaly dva a rostou(4-6cm papricky) a dalsi kvety se objevuji, ale vzdy zezloutnou pak stopky a kvety upadnou.
Takto se mi chovaji vsechny kytky vlastne. S tim ze nekde to pada porad a neni ani jeden plod.
Ja jsem uvazoval proc mam zkroucene ty listy jako kvuli prebytku dusiku a je mozne ze se jeste nerozlozilo to granulovane Hosticke hnojivo co jsem zapravil do substratu pri presazovani. Ale to uz jsou dva mesice tak snad uz by melo byt vycerpane.
Nemyslim si ze prelevam, mam rozpeti mezi zalivkami 3-4dny a k jedne kytce jde maximalne pul litru vody do 10-12l kvetinace.
Do 5l kvetinace dostanou tak 3dcl.
Krome veder se listy nevesi. Kdybych cekal na zalivku az se svesi listy, tak by kytky byly bez vody treba i tyden, coz mi prijde uz moc.
Navic na seminkach-chilli jsem se docetl, ze by clovek nemel cekat na sveseni listu.
Je to informace primo na strankach.
Spis bych klidne vyplejtval ten Top Max s tim Bloomem v mem pripade.
Ono treba totiz u tech Penisu se mi udelaly dva a rostou(4-6cm papricky) a dalsi kvety se objevuji, ale vzdy zezloutnou pak stopky a kvety upadnou.
Takto se mi chovaji vsechny kytky vlastne. S tim ze nekde to pada porad a neni ani jeden plod.
Ja jsem uvazoval proc mam zkroucene ty listy jako kvuli prebytku dusiku a je mozne ze se jeste nerozlozilo to granulovane Hosticke hnojivo co jsem zapravil do substratu pri presazovani. Ale to uz jsou dva mesice tak snad uz by melo byt vycerpane.
Nemyslim si ze prelevam, mam rozpeti mezi zalivkami 3-4dny a k jedne kytce jde maximalne pul litru vody do 10-12l kvetinace.
Do 5l kvetinace dostanou tak 3dcl.
Krome veder se listy nevesi. Kdybych cekal na zalivku az se svesi listy, tak by kytky byly bez vody treba i tyden, coz mi prijde uz moc.
Navic na seminkach-chilli jsem se docetl, ze by clovek nemel cekat na sveseni listu.
Je to informace primo na strankach.
A proč prdíš na kristalon?
- Berry161
- Stálý člen
- Reputace: 2
- Obrázky: 0
tak bych řekl proto že to není organické hnojivo .BlueShark píše:A proč prdíš na kristalon?
Martine top max je boostr a nemá hnojivé účinky jako takové tím rostliny nepřehnojíš ten dávej v plné várce podívej se na hodnoty ten můžeš přidávat ke každé zálivce ale grow a bloom bych při každé nedával leda že by jsi dával minimální dávku šlo by to asi i pokaždé když zaléváš
Jsem cetl ze i bloom lze davat v kazde zalivce, tak nevim.
Docela jsem na to zvedavej. Snad to pomuze. Vymenil jsem s mamkou jednu rostlinku a to Praire fire ktera me zacala plodit s Carolinou Reaper.
Mamka pestuje za oknem indoor a ma asi malo svetla i kdyz je okno na jih(vse ji opadava krome Barbere Coffee Brown). Tak jsme udelali change, ten Praire fire uz se rozplodil, takze snad nebude problem a ja zkusim presvedcit jeji Karolinu, aby mi dala. Tak snad na ni bude platit drahe piti a luxusni balkonove stani a sportovni crossover v garazi
. Dam ji do foliaku na par dnu, aby si zvykla a pak postupne budu zvykat na slunicko. Je uz paradne rozvetvena a k mamce sla jako asi 3cm semenacek.
Moje Praire fire, ktere jsem ji dal:
https://onedrive.live.com/redir?resid=2 ... hoto%2cjpg" onclick="window.open(this.href);return false;
jeji Karolinka:
https://onedrive.live.com/redir?resid=2 ... hoto%2cjpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Trosku stihla v pase, ale to se snad da dokopy.
Docela jsem na to zvedavej. Snad to pomuze. Vymenil jsem s mamkou jednu rostlinku a to Praire fire ktera me zacala plodit s Carolinou Reaper.
Mamka pestuje za oknem indoor a ma asi malo svetla i kdyz je okno na jih(vse ji opadava krome Barbere Coffee Brown). Tak jsme udelali change, ten Praire fire uz se rozplodil, takze snad nebude problem a ja zkusim presvedcit jeji Karolinu, aby mi dala. Tak snad na ni bude platit drahe piti a luxusni balkonove stani a sportovni crossover v garazi

Moje Praire fire, ktere jsem ji dal:
jeji Karolinka:
Trosku stihla v pase, ale to se snad da dokopy.