A na tuhle krásku se fakt nemůžu vynadívat ... Black Pearl
Tady je Colostomizerovo ...
- Colostomizer
 - Stálý člen
 - Reputace: 169
 - Obrázky: 0

Re: Tady je Colostomizerovo ...
Posílám ještě pár fotek v lepším světle ... 

super práce nádhera

Krásné a úhledné....paráda. Já mám čistokrevnej prales. A to si každej rok říkám jak tomu dám fazónu  

Ahoj, mam na teba otazocku ohladne habaner respektive ohladom rastlin v 11 litrovych kvetinacoch.Ake velke ti narastli a kedy si vysadzal??Ale potreboval by som cca rozmery ze ako su na tom vyskovo a ako velke do priemeru.Lebo planujem sadit do velkych kvetinacov cca 17 l a potrebujem aspon trochu odhadnut kolko kvetinacov mam kupit ze kolko sa mi tam zmesti rastlin.Dakujem pekne 

- Colostomizer
 - Stálý člen

zodyac píše:Ahoj, mam na teba otazocku ohladne habaner respektive ohladom rastlin v 11 litrovych kvetinacoch.Ake velke ti narastli a kedy si vysadzal??Ale potreboval by som cca rozmery ze ako su na tom vyskovo a ako velke do priemeru.Lebo planujem sadit do velkych kvetinacov cca 17 l a potrebujem aspon trochu odhadnut kolko kvetinacov mam kupit ze kolko sa mi tam zmesti rastlin.Dakujem pekne![]()
Čau, nejsem teď doma, hádal bych, ale až se vrátím, tak je poctivě přeměřím
- 
				koos995
 - Nový člen
 - Reputace: 7

Musím se taky trochu revanšovat,
Máš nádherný latifundie, ten prostor prostě musím zcela "sobecky" závidět. Příští sezónu asi hodně dám kamarádovi na volnou terasu o rozměrech kolem 35m2.
Podle skoro 14 dní starých foto ti úroda teprve dozrává a příroda už má mezitím podzim. "A ščije a ščije!" Doufám, že bude platit to, co mi předloni řekla ředitelka. 1/2h mě vykládala v létě, co nás čeká za práci a nakonec se zeptala: "A kdy budeš mít dovolenou?" Já v žertu odpověděl: "No jak slyším, tak asi v říjnu!!" Její odpověď byla: "V říjnu taky ještě může být hezký počasí!" To jsem ještě měl celou dovolenou.
.
Ale právě tohle přeju všem kolegům, včetně kolegy z práce, kterým teprve úroda dozrává. Slunné dny, abychom se dočkali kýžené očekávané úrody a zúročili celé to letošní úsilí.
Ať pálí!

Máš nádherný latifundie, ten prostor prostě musím zcela "sobecky" závidět. Příští sezónu asi hodně dám kamarádovi na volnou terasu o rozměrech kolem 35m2.
Podle skoro 14 dní starých foto ti úroda teprve dozrává a příroda už má mezitím podzim. "A ščije a ščije!" Doufám, že bude platit to, co mi předloni řekla ředitelka. 1/2h mě vykládala v létě, co nás čeká za práci a nakonec se zeptala: "A kdy budeš mít dovolenou?" Já v žertu odpověděl: "No jak slyším, tak asi v říjnu!!" Její odpověď byla: "V říjnu taky ještě může být hezký počasí!" To jsem ještě měl celou dovolenou.
Ale právě tohle přeju všem kolegům, včetně kolegy z práce, kterým teprve úroda dozrává. Slunné dny, abychom se dočkali kýžené očekávané úrody a zúročili celé to letošní úsilí.
Ať pálí!
Okej dakujem dufam ze sa skoro vratis 

- Colostomizer
 - Stálý člen

Ahoj, včera večer jsem provedl příslušná měření a habanera v 11l květnících mají cca 120 cm na výšku a 100 cm v průměru. Stejně kupodivu narostlo i habanero v 6l květináči. Dal jsem je klíčit celkem pozdě, až počátkem března. Před přesazením do finálních květníků jsem je musel z organizačních důvodů dvakrát přesadit, což je určitě ještě trochu zpomalilo ... Na lodžii jsou od konce května. Je to jihovýchodní orientace, takže tam svítí jenom dopoledne. Plody jsou zatím zelené, nic nedozrálo. Oproti habanerům, co mám na záhonu pod širým nebem, jsou tyhle rostliny vytáhlejší a méně košaté, s menší hustotou listů a menším množstvím plodů. Táhnou se za světlem, takže to vezmi při plánování v potaz. Pokud budou mít hodně světla, tak budou spíše nižší a širší ...zodyac píše:Ahoj, mam na teba otazocku ohladne habaner respektive ohladom rastlin v 11 litrovych kvetinacoch.Ake velke ti narastli a kedy si vysadzal??Ale potreboval by som cca rozmery ze ako su na tom vyskovo a ako velke do priemeru.Lebo planujem sadit do velkych kvetinacov cca 17 l a potrebujem aspon trochu odhadnut kolko kvetinacov mam kupit ze kolko sa mi tam zmesti rastlin.Dakujem pekne![]()