Tady je Colostomizerovo ...
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
- Obrázky: 0
Re: Tady je Colostomizerovo ...
Tak zase vedle! Moje rostlina listy namodralé nemá a plody nežloutnou, ale rovnou červenají ...
A ako hodnotis ten chilli focus? Ak ti mozem poradit vyskusaj namiesto natury toto http://www.agrocs.sk/produkt/guano-s-morskymi-riasami/" onclick="window.open(this.href);return false; ma to asi najlepsie pomery NPK pre papriky ake som nasiel a moje rastliny potom rastu jak dive a maju krasne zdrave listy.Ja som to porovnaval s tym grafom co som videl tu na fore ze kolko potrebuje rastlina konkretneho prvku na tyzden a rozratal som si to a vyslo mi ze 6-7 g na rastlinu na mesiac
-- 30 črc 2014 23:14 --
A ako hodnotis ten chilli focus? Ak ti mozem poradit vyskusaj namiesto natury toto http://www.agrocs.sk/produkt/guano-s-morskymi-riasami/" onclick="window.open(this.href);return false; ma to asi najlepsie pomery NPK pre papriky ake som nasiel a moje rastliny potom rastu jak dive a maju krasne zdrave listy.Ja som to porovnaval s tym grafom co som videl tu na fore ze kolko potrebuje rastlina konkretneho prvku na tyzden a rozratal som si to a vyslo mi ze 6-7 g na rastlinu na mesiac
-- 30 črc 2014 23:14 --
- Colostomizer
- Stálý člen
Já jsem s Chilli Focus celkem spokojený ... Primárně jsem ho používal na růstovou fázi a teď ho přidávám kvůli draslíku (má relativně dobrý NPK). Navíc tam jsou mikroprvky včetně vápníku. Rozhodně ale není nenahraditelný a existuje spousta levnějších a stejně dobrých alternativ.
Na Tebou doporučované hnojivo už jsem narazil tady ve fóru, nikoliv však v obchodech ... Mám ale trochu vnitřní problém s hnojením granulemi. Sypu je pod rostliny pouze při přesazování do finálních květníků, ale potom už raději používám tekutá hnojiva. Přijde mi, že se s nimi lépe pracuje, přesněji se dávkují a navíc nemusím rozhrabávat substrát. Pořídil jsem nedávno ještě tekuté guáno (Hoštice) a tím zanedlouho nahradím slepičáky ... Na venkovním záhonu ale granule používám celoročně, tam si myslím, že jsou granule efektivnější než tekutá hnojiva, protože se při deštích tolik nevyplachují z půdy ...
Na Tebou doporučované hnojivo už jsem narazil tady ve fóru, nikoliv však v obchodech ... Mám ale trochu vnitřní problém s hnojením granulemi. Sypu je pod rostliny pouze při přesazování do finálních květníků, ale potom už raději používám tekutá hnojiva. Přijde mi, že se s nimi lépe pracuje, přesněji se dávkují a navíc nemusím rozhrabávat substrát. Pořídil jsem nedávno ještě tekuté guáno (Hoštice) a tím zanedlouho nahradím slepičáky ... Na venkovním záhonu ale granule používám celoročně, tam si myslím, že jsou granule efektivnější než tekutá hnojiva, protože se při deštích tolik nevyplachují z půdy ...
Zodyac diky za tip, i me se hodi. Po dodelani Chilli focusu to zkusim 

Ako ano tiez som riesil taku istu dilemu.Ale vysledky hovoria samy za seba a ma to viac vyhod.Jednak prekyprim podu do nejakej hlbky takze sa prevzdusni.A kedze ide o granulovane hnojivo s postupnym uvolnovanim ani raz som nemal problem s prehnojenim.Ale tu ide o postoj ja sa snazim hnojit len minimalne a zbytocne papriky nespikovat roznymi hnojivami a pripravkami.Ja som na to hnojivo narazil v baumaxe(v hornabchu ho nemali vobec) a na internete sa da urcite zohnat.Kazdopadne chcem porovnat s chilli focus buducu sezonu:) Neni za co som rad ze som pomohol
- Colostomizer
- Stálý člen
Díky za info. Většinou chodím do Hornbachu, tím se to vysvětluje ...
- Colostomizer
- Stálý člen
- Colostomizer
- Stálý člen
Pěkné sobotní odpoledne vespolek! Posílám pár aktuálních pohledů do džungle na lodžii
Black Pearl

Black Pearl + Medusa (Naschzipfel)

Calico

Bird's Eye Baby

Peppa Orangina

Zimbabwe Bird (African Devil) + Medusa (Naschzipfel)

Zimbabwe Bird (African Devil)

Habanera - jsou trošku pozadu

Krásná a velmi plodná Neznámá

Ještě krásnější a ještě plodnější Neznámá

Medusa (Naschzipfel) - indoor

První sklizeň

Linka mléčné fermentace v kuchyni

Ať se daří!

Black Pearl
Black Pearl + Medusa (Naschzipfel)
Calico
Bird's Eye Baby
Peppa Orangina
Zimbabwe Bird (African Devil) + Medusa (Naschzipfel)
Zimbabwe Bird (African Devil)
Habanera - jsou trošku pozadu

Krásná a velmi plodná Neznámá
Ještě krásnější a ještě plodnější Neznámá
Medusa (Naschzipfel) - indoor
První sklizeň

Linka mléčné fermentace v kuchyni

Ať se daří!