Kuťa-první hokus pokus
Re: Kuťa-první hokus pokus
Paráda ! hodně zdaru ! 

Utekli tři měsíce od výsevu , tak pár pohledu na okno jak povyrostli 
Nalevo jalapena , zítra je přesadím.Následuje loco a napravo je pequin

Druhé okno vlevo medusa pak habanero baby red následuje loco pak opět habanero a poslední je pequin

S habanerem mám trochu potíže s listy zkoušel jsem aplikovat tekuté železo , ale moc to nepomohlo.Pequin bude určen na bonsai.

Takové množství odštipuji každý třetí den začíná to zabírat dost času asi to pustím do květu.

Nalevo jalapena , zítra je přesadím.Následuje loco a napravo je pequin
Druhé okno vlevo medusa pak habanero baby red následuje loco pak opět habanero a poslední je pequin
S habanerem mám trochu potíže s listy zkoušel jsem aplikovat tekuté železo , ale moc to nepomohlo.Pequin bude určen na bonsai.
Takové množství odštipuji každý třetí den začíná to zabírat dost času asi to pustím do květu.

-
- Stálý člen
- Reputace: 1
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Říkám pořád, že na správném okně ve správných rukách to vypadá fakt dobře ! 

Filichilli píše:Říkám pořád, že na správném okně ve správných rukách to vypadá fakt dobře !
Díky , začínám mít problém s místem krásně se rozrostly a listy se mi opírají o okno , když na ně začne svítit tak se začínají pařit.Musím něco vymyslet jak je dál odsunout od okna.Jinak hnojiva od biobizz

Ahoj, mám podobné mimojiné odrůdy ale nemám je třeba tak kompaktní, třeba Penquin má 40 CM a 5 pater... nechápu ... 

Ahoj pequin má přes 50cm a má 11 pater.Myslím si že je to dáno tím , že když jsem svítil trubicí tak jsem jí měl vzdálenou cca 15 až 20cm od sazenic.Než jsem zvedl světlo tak nerostli moc do výšky , ale nasazovali patra.Ale je to jen taková moje teorie
Ať se daří..

Ať se daří..

Ahoj, moc hezké, já dnes začnu vše přesazovat, něco do sklníku něco do nádob...