Já když jsem minulý rok v srpnu měl sazenice pod modrýma a částečně červenýma LED tak jsem měl patra namrskaný uplně na sobě až to bylo divné. Teď mám sazenice pod normálníma zářivkama 6500K a pohoda, mají krásné proporce
Kuťa-první hokus pokus
- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kuťa-první hokus pokus
No roste ti to krásně..fakt pěkný.
Já když jsem minulý rok v srpnu měl sazenice pod modrýma a částečně červenýma LED tak jsem měl patra namrskaný uplně na sobě až to bylo divné. Teď mám sazenice pod normálníma zářivkama 6500K a pohoda, mají krásné proporce
http://www.foto-tapety.cz
Ahoj,pecka !! 
Jaky jsi použil substrát ?
Jaky jsi použil substrát ?
Díky jsem zvědav co s nimi provede mírné přihnojení.Substrát jsem moc neřešil,vzal jsem první co byl v krámě http://www.vmd-drogerie.cz/vmd-drog/esh ... nicky-75-l" onclick="window.open(this.href);return false;
chilli-max píše:No roste ti to krásně..fakt pěkný.
Zářivka je super,vybral jsem jí díky kladným zkušenostem ostatních.Ale LED mě stále hlodá na celoroční pěstování v boxu.
- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem rostlinky pod ledkama cca 4 měsíce. Kombinace modré, červené, studené bílé a UV. Když pominu že pohled na rostlinky nebyl nic moc (prostě fialovo modré listy nevypadají tak krásně jako svěží zeleň), tak mi přišlo že růst nebyl uplně to pravé ořechové. Intezitu osvětlení jsem měl určitě dostatečnou. Od doby co jsem nahodil zářivky ( a jsou to obyč Osramky typ 865 (6500K) ) tak rostlinky rostou krásně, kvetou a plodí. Určitě to ještě pod ledkama zkusím, jestli nebyl problém jinde, ale až někdy příště.
http://www.foto-tapety.cz
Ahoj chillibando
Většina sazeniček rozdána po příbuzných a v práci.Zbytek jsem přesadil do 5L kyblíku a 7L květináču.Zatím stále bez větších potíží.Na lehké přihnojení bio grouw reagovali
dobře.Zajímavý je loco jak jsou zbarvený odlišně.Přikládám pár fotek-56 den.Ještě jsem zasadil pár jalapeno.
HABANERO BABY RED

PEQUIN

NASCHZIPFEL/MEDUSA

LOCO

JALAPENO DELICIAS / NUMEX PINATA

HABANERO BABY RED
PEQUIN
NASCHZIPFEL/MEDUSA
LOCO
JALAPENO DELICIAS / NUMEX PINATA
-
Filichilli
- Stálý člen
- Reputace: 1
- Kontaktovat uživatele:
Supeeer, připomněl jsi mi minulou sezonu těma fotkama. Ty loco jsou srandovní no, koupil jsem jeden balíček semen od semínka-chilli a to Thanksgiving, zasadil jsem 3 semínka, z toho vylezly podle jejich fotek a vzhledu jedno jasné Thanksgiving, pak Loco a třetí byl nakonec Border
Bud se prostě nějak zkřížili nebo se jim to pomíchalo, ale mě to neva, potěšilo
Mrkni u mě na galerii a pochopíš co jsem tím myslel
Jinak jen tak dál, jedou Ti fakt hezky, zdravé, takže přeju žádné škůdce a plno plodů 
Pěkný je vidět , že si jim dával velkou péči
Když budu mít takový okno plný
tak budu spokojenej.Ty loca mě baví jsem zvědavej jak na tom budou plody (palem-chutí)rozdílný
zajímalo by mě čím je to zkřížený.