Ano, dá. Symbivit jsou mykorhozní houby, které se aplikují ke kořenům a zůstávají s rostlinou po celý její život, není to hnojivo, pomáhají vstřebávání vody a živin... Hnojivo jako krystalon a jiné můžeš libovolně aplikovat po dobu růstu a květů. Ve fázi plodů bych doporučil něco jiného než chemii, přeci jen, budeš to jíst.kuťa píše:Máš to parádní-krása za takovou chvilku.Dnes jsem si koupil taky symbivit,mám dotaz jestli lze kombinovat symbivit s kristalonem?Nebo musím jít jenom jednou cestou (kristalon)vs(symbivit)?Din0 píše:jinak jsem zapomněl dodat, že jsem všude dal Symbivit
Din0 - sezona 2014
-
Filichilli
- Stálý člen
- Reputace: 1
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Din0 - sezona 2014
Filichilli píše:Ano, dá. Symbivit jsou mykorhozní houby, které se aplikují ke kořenům a zůstávají s rostlinou po celý její život, není to hnojivo, pomáhají vstřebávání vody a živin... Hnojivo jako krystalon a jiné můžeš libovolně aplikovat po dobu růstu a květů. Ve fázi plodů bych doporučil něco jiného než chemii, přeci jen, budeš to jíst.kuťa píše:Máš to parádní-krása za takovou chvilku.Dnes jsem si koupil taky symbivit,mám dotaz jestli lze kombinovat symbivit s kristalonem?Nebo musím jít jenom jednou cestou (kristalon)vs(symbivit)?Din0 píše:jinak jsem zapomněl dodat, že jsem všude dal Symbivit
Díky,už jsem zas o něco chytřejší
-
Din0
- Stálý člen
- Reputace: 422
Pálí, pálí, to to pálí

Ahoj, čím to svítíš? resp co to visí nad kytkama?
- Gygabite
- Stálý člen
- Reputace: 99
Prijde mi to jako kelimek od masla s jiffy.
Obcas si dam i neco co nepali jako treba kafe nebo caj!!!
jj ano asi máš pravdu ale instalace je taková jak bych řekl vymyšlená a zajímá mne co je za tím, včetně toho světla. Vypadá to na jeden zdroj a dost silný...Gygabite píše:Prijde mi to jako kelimek od masla s jiffy.