Filichilli windoor/outdoor '14
- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
-
- Stálý člen
- Reputace: 422
Re: Filichillli windoor/outdoor '14
Dočkáš se :P právě teď nemám moc času, ale udělám brzo fotky
např. na Cajamarce už mám 3 papričky 

Pálí, pálí, to to pálí

-
- Nový člen
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
Krásné zdravé sazenice!!
máš dost druhů co by mě zajímalo
mohli by jsme vyměnit semínka, na příští sezonu, mam cca 40 druhů, kdyby si chtěl taky jiný druhy.

[dropshadow=blue][sup]http://vitasekk.rajce.idnes.cz/Vitas_2014_Predpestovani_Chilli/[/sup][/dropshadow]
-
- Stálý člen
- Reputace: 1
- Kontaktovat uživatele:
Díky moc chlapi !
Vitas, díky ! Jsem určitě pro, kdo ví jak to všechno ještě dopadne, ale pokud podle představ aspon trochu, tak vyměním rád
A menší update, pro téměř všechny chinense je 0,5l kelímek už málo, rocota a pár kousků jsem přesadil do větších, a na další čekají brzy už kbelíky minimálně 12 litrů. Anuumky jedou poměrně bez problému.
Rocoto

Část chinense

Pohled na box

Vitas, díky ! Jsem určitě pro, kdo ví jak to všechno ještě dopadne, ale pokud podle představ aspon trochu, tak vyměním rád

A menší update, pro téměř všechny chinense je 0,5l kelímek už málo, rocota a pár kousků jsem přesadil do větších, a na další čekají brzy už kbelíky minimálně 12 litrů. Anuumky jedou poměrně bez problému.
Rocoto
Část chinense
Pohled na box

Krásný pohled do boxu - přeji ať se daří i nadále 

-
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji !
Přeji to stejné !
A dneska šly holky ze zimní zahrady na sluníčko, trochu jsem je prostříhal a dostanou novou hlínu. Zleva 3x habanero yellow, 1x hybrid (trinidad congo/scotch bonnet něco takového).

A dneska šly holky ze zimní zahrady na sluníčko, trochu jsem je prostříhal a dostanou novou hlínu. Zleva 3x habanero yellow, 1x hybrid (trinidad congo/scotch bonnet něco takového).
-
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Na okně jsem objevil třásněnky na každé rostlině, tak to urychlilo prioritu přesazení do nové hlíny, použití rock effectu a zkrácení kořenů po loňské sezoně. Nevím jestli za objem kořenů může mykorhíza, ale když jsem vytřepal hlínu, byly obrovské. Roční chinensky už jsou ve skleníku, a očividně se jim to líbí.
Tady příklad u medusy kořeny s mykorhizou.

A opět jdou do květu, oranž Thanksgiving už má přes 30 malých plodů

Tady příklad u medusy kořeny s mykorhizou.
A opět jdou do květu, oranž Thanksgiving už má přes 30 malých plodů

- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
Medusa nemá chybu
Taky mám teď pár kousků a chystám se na ně se Symbivitem, tak jsem zvědav, co to s nimi provede ...
Chtěl jsem se Tě ještě zeptat ... Jaké odrůdy necháváš přezimovat do dalšího roku? Má to cenu s malými okraskami? Anebo jinak ... Doporučil bys to anebo je lepší začít další rok od začátku?

Chtěl jsem se Tě ještě zeptat ... Jaké odrůdy necháváš přezimovat do dalšího roku? Má to cenu s malými okraskami? Anebo jinak ... Doporučil bys to anebo je lepší začít další rok od začátku?