Jinak poznatek: uz nikdy nepredpestovavat od rijna:)) Tehdy mi dosla nejaka seminka, tak jsem rovnou zasadil jeden TSButchT a jednu choco bhut jolo a obema ted opadavaji po opyleni kvety resp. to uz jsou vsechno zelene zarodky plodu uvnitr kvetu.. Zatim teda jedou annuum, ale chinense z ledna uz zacinaji rust a nasazovat na kvety, tak snad mi to vynahradi..
tady typ kozi roh, na ten se tesim, az ho bud nalozim nebo ho hodim do nejake omajdy na chut

vim, ze ty listy nic moc.. ale co s tim?

thai red, ty budou jen na suseni a pozdeji nejspis prasek. Trapim je v hodne malem kvetinaci, ale uz je presazovat nebudu. Pristi rok kdyztak udelam jednu kytku a poradny kvetinac..
no a tady je moje rijnova choco bhut jolokia. Staci se podivat na horni vetve a jejich listky... tak nechavam ty postrani vyrustky (to jsou ty rovne vetve s vetsima listama), na tech se zacly obevovat poupata, tak doufam, ze ta uz se udrzi..
Jinak jsem nasel na majorance svilusku, tak se modlim, ze to neprelezlo nikam jinam... netusim, ale kde se to tam vzalo... byla seta mnou..
Taky jsem byl dneska v hornbachu, prekvapili me, meli tam seminka divokych rajcat (Lycopersicon pimpinellifolium), jenze za 120. Kdyby bylo aspon jaro, tak tosnad i vezmu, ale ted, kdyz vim, ze by mi na tom dozralo par plodu, nechal jsem to tam..
-- 21 čer 2013 21:08 --
PS. hnojim hostice na papriky a rajcata.
A ty co uz maji plody nebo hodne kvetu, tak hnojivem na bylinky N P K - 3 1 5. Koukal jsem v hornbachu i po hnojivech se stopovymi prvky nebo vermikompostu, ale nic jsem tam nenasel..