Bone – co se týče rajčete, tak na tvoje vlákno jsem koukal. Jen myslím jsi neuváděl tvůj zdroj semínek. Předpokládám, že jej máš z odkazu, co jsi uvedl. Pak máme zdroj stejný, já originál koupeno letos kolem vánoc. Myslím, že rostlinky jsou, jaký mají být, zřejmě moje foto zkresluje. (2 šedé květináče na fotce s growbagem)
Vím, že je to trochu plazivka, tak jsem jej chtěl při růstu trochu provzdušnit a taky aby se květináč dobře nosil při přemísťování, proto mám šlahouny uvázané dovrchu, jak jsou. Jinak na tvých fotkách i z permasemínek jsou plný plodů. Až budou plody i u nás, určitě to bude taky ležet, bez opory určitě. Do výšky rozhodně už neroste a snaží se tvořit boční delší větvičky. Tak uvidíme.
Myslím, že spokojeni budeme, nasazeno má teď tak dobrých 50 květů, poupátek či minirajčátek. Spíš mě trochu mrzí, že byly dlouho v přítmí a neměly světlo, tak mi připadá, že se trochu zastavily. Tož čas ukáže.
Připouštím, že rajče co je focené u okna (ta darovaná kytka), nevypadá na plazivku. Foceno ale před měsícem a teď nevím, jak si stojí.
Přikládám fotku našich rajčátek asi týden starou, květníky 12L.