Bonebreakers píše: ↑24 led 2021 12:15Super počin ! A jak se to světlo posouvá nahoru a dolů, je tam nějaká vychytavka ?
Odvrtat, posunout, přivrtat, žádná věda!
Bonebreakers píše: ↑24 led 2021 12:15Super počin ! A jak se to světlo posouvá nahoru a dolů, je tam nějaká vychytavka ?
 Bone
 Bone  
  drzia to 4 skrutky  takze sa to posunie presrobovanim ak teda bude treba ale myslim ze baccatum asi pôjde dost dohora tak to skôr uz drbnem rovno na strop tej skrine ...chcel som to zavesiť na dve retiazky pôvodne a len si to po očkách dvýhat ale nechcelo sa mi a uz zacinam potrebovať ten priestor...
 drzia to 4 skrutky  takze sa to posunie presrobovanim ak teda bude treba ale myslim ze baccatum asi pôjde dost dohora tak to skôr uz drbnem rovno na strop tej skrine ...chcel som to zavesiť na dve retiazky pôvodne a len si to po očkách dvýhat ale nechcelo sa mi a uz zacinam potrebovať ten priestor...Presne takto to myslímLexter píše: ↑24 led 2021 13:22Bonebreakers píše: ↑24 led 2021 12:15Super počin ! A jak se to světlo posouvá nahoru a dolů, je tam nějaká vychytavka ?
Odvrtat, posunout, přivrtat, žádná věda!
 ...nevsimol som si tvoj prispevok
 ...nevsimol som si tvoj prispevok
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů