Queenas 2020
- Bonebreakers
- Stálý člen
- Reputace: 1941
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Queenas 2020
Nejvíc Boží je ta Beruška s hvězdičkou, ta se asi dobře stará o ta chilli miminka.
Bone-bezzemkova-sezona-2019
Bone-bezzemkova-sezona-2020
Bone-bezzemkova-sezona-2021
Bone
„... vypouštením tabákového dýmu do vody zlato nevzniká.“ — Jára Cimrman
Důvod, proč pacifisté a zbabělci dosud díky evoluci přirozeně nevymřeli je ten, že se vždy najdou tací, kteří na jejich ochranu pozvedají zbraně.
Bone-bezzemkova-sezona-2020
Bone-bezzemkova-sezona-2021

„... vypouštením tabákového dýmu do vody zlato nevzniká.“ — Jára Cimrman
Důvod, proč pacifisté a zbabělci dosud díky evoluci přirozeně nevymřeli je ten, že se vždy najdou tací, kteří na jejich ochranu pozvedají zbraně.
- Quentin_Bull_89
- Stálý člen
- Reputace: 1967
Mají to ale holky pěkný výhled, ne jak u nás panelákových. 
„Chilli je jako plamen: jakmile neroste, zhasíná.“ 

Tak se hlasim s dalsim updatem. Jalapenos jsem nechal bez zasahu, takze kvetou a plodi. Ale porad premyslim, ze jim shodim vrsky, protoze casu je porad hodne a prijde mi, ze ty kytky maji malo listu na to, aby ted mely mit uz nejake plody...
Ze tech tri seminek rajcat mam monentalne 12 sazenic + 3 rizky a myslim si, ze i tak budou celkem napred (nektere uz maji poupata).
Musel jsem uz podstatnou cast prehodit na druhou policku (tu nejak nefotim), aby si to tolik navzajem nestinilo a abych se k tomu dostal s konvi.
Co se tyce mochyni, mam jich 5, z toho 3 uz jsou celkem velkem (cca 20cm od hliny), mam z nich radost, tak snad solidne zaplodi.
Foto policka:

Detail jalapenos plod:

Ze tech tri seminek rajcat mam monentalne 12 sazenic + 3 rizky a myslim si, ze i tak budou celkem napred (nektere uz maji poupata).
Musel jsem uz podstatnou cast prehodit na druhou policku (tu nejak nefotim), aby si to tolik navzajem nestinilo a abych se k tomu dostal s konvi.
Co se tyce mochyni, mam jich 5, z toho 3 uz jsou celkem velkem (cca 20cm od hliny), mam z nich radost, tak snad solidne zaplodi.
Foto policka:
Detail jalapenos plod:
- Quentin_Bull_89
- Stálý člen
- Reputace: 1967
Jalapena máš slušný
, to mně vyšly až z druhé vlny a mám zatím takové prcky, ale na ně je vždycky dost času.
„Chilli je jako plamen: jakmile neroste, zhasíná.“