Parazit v sadbovací tabletě
Parazit v sadbovací tabletě
Ahoj. Omlouvám se za nové téma, ale nevěděl jsem kam to přesně připojit. Pořídil jsem si sadbovací tablety. Semínka vyklíčila a rotlinky už mají cca 7cm. Zatím je mám v takové plastové misce. No a všiml jsem si, že mi po stěnách té misky lozí takoví malí brouučci. Mají velikost max. 1mm. Jsou rychlí, stačí fouknout a už rychle mizí. Absolutně nevím kde se ti brouci mohli vzít. Tablety byly v suchu doma.
Nevíte co jsou zač, jsou-li nebezpeční a jak se jich případně zbavit? Děkuji.

- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9550
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Parazit v sadbovací tabletě
Tablety by měly být propařované, takže mohli tam vlézt klidně někde v distribuci, nebo u tebe doma.
Já je pro jistotu nechám napučet ve vodě cca 60 °C a tím se trochu jistím. Když ochladnou, dám semínka.
Já je pro jistotu nechám napučet ve vodě cca 60 °C a tím se trochu jistím. Když ochladnou, dám semínka.
- Bonebreakers
- Stálý člen
- Reputace: 1941
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Parazit v sadbovací tabletě
Podle těch nekvalitních fotek, to vypadá na kvalitní Třásněnky. A to pozor, jsou strašně nebezpečné, v noci mohou přeskočit na člověka a začít s ním třást proto třásněnky.
Jinak tady máš odkaz co s nima

Jinak tady máš odkaz co s nima
Spoiler!
Bone-bezzemkova-sezona-2019
Bone-bezzemkova-sezona-2020
Bone-bezzemkova-sezona-2021
Bone
„... vypouštením tabákového dýmu do vody zlato nevzniká.“ — Jára Cimrman
Důvod, proč pacifisté a zbabělci dosud díky evoluci přirozeně nevymřeli je ten, že se vždy najdou tací, kteří na jejich ochranu pozvedají zbraně.
Bone-bezzemkova-sezona-2020
Bone-bezzemkova-sezona-2021

„... vypouštením tabákového dýmu do vody zlato nevzniká.“ — Jára Cimrman
Důvod, proč pacifisté a zbabělci dosud díky evoluci přirozeně nevymřeli je ten, že se vždy najdou tací, kteří na jejich ochranu pozvedají zbraně.