Substrát

Ptejte se na cokoliv, žádná otázka není špatná
Tea Racer
Stálý člen
Reputace: 9616
Obrázky: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Substrát

Příspěvekod Tea Racer » 17 dub 2016 14:37

Já používám levný substrat z Bauhausu, universální 75 l za 98 Kč, tím to ale nekončí...obhohatím o kokosové vlákno aby to drželo vlhkost a omezilo přemokření i vyshnutí. Obohatím sušeným kravým hnojem, až rostliny povyrostou tak slepičincem. Mám z toho top supstrát zo supertop cenu :-) Hlavne vím, co tam je, neverim tomu co tam napíší.

kopr
Nový člen
Reputace: 0

Příspěvekod kopr » 18 dub 2016 10:53

Dobrá, děkuji. Odpoledne si zajedu pro substrát od forestiny a ještě je přesadím... :-D

Erben61
Stálý člen
Reputace: 5228

Příspěvekod Erben61 » 25 dub 2016 14:48

Tea Racer píše:Já používám levný substrat z Bauhausu, universální 75 l za 98 Kč, tím to ale nekončí...obhohatím o kokosové vlákno aby to drželo vlhkost a omezilo přemokření i vyshnutí. Obohatím sušeným kravým hnojem, až rostliny povyrostou tak slepičincem. Mám z toho top supstrát zo supertop cenu :-) Hlavne vím, co tam je, neverim tomu co tam napíší.

Ahoj, kde kupuješ to kokosové vlákno, někde už jsem tady viděl odkaz, ale nemůžu to najít, pamatuju si jen že tam bylo několik cenově velmi odlišných nabídek. Snad i nějaké lisované kostky, za dobře cenově. :thanx: :thanx: :wave: :thumbup:
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´

Pedro
Stálý člen
Reputace: 4817

Příspěvekod Pedro » 25 dub 2016 15:03

Erben61 píše:
Tea Racer píše:Já používám levný substrat z Bauhausu, universální 75 l za 98 Kč, tím to ale nekončí...obhohatím o kokosové vlákno aby to drželo vlhkost a omezilo přemokření i vyshnutí. Obohatím sušeným kravým hnojem, až rostliny povyrostou tak slepičincem. Mám z toho top supstrát zo supertop cenu :-) Hlavne vím, co tam je, neverim tomu co tam napíší.

Ahoj, kde kupuješ to kokosové vlákno, někde už jsem tady viděl odkaz, ale nemůžu to najít, pamatuju si jen že tam bylo několik cenově velmi odlišných nabídek. Snad i nějaké lisované kostky, za dobře cenově. :thanx: :thanx: :wave: :thumbup:
Kokosové vlákno já kupují v kostkách ve zverimexu.

JurassicChilli
Stálý člen
Reputace: 583

Příspěvekod JurassicChilli » 25 dub 2016 15:12

Kokosové vlákno lisované v kockách - Lignocel dostať bežne v potrebách pre záhradkárov, ale dá sa zadarmo celkom dobre nahradiť hrabankou z ihličnatého lesa. :thumbup:

Tea Racer
Stálý člen
Reputace: 9616
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tea Racer » 25 dub 2016 16:12

Naposledy jsem koupil na aukru obrovskou kostku (40x20x25 cca) a to mam na dost dlouho, je dulezite aby to vlakno bylo delsí, vlastaté. V super hyper maji také, ale je to drobené...

Hrabnka je super, ale človek si domu nataha vetsinou havet a mám zkusenost že vlákno je lepsí.

Zpět na „Začátečnický koutek“