Zdravím, nic ve zlým ,vidíš snad na obrázku toto substrátu papriku ,nebo nějakou jinou zeleninu??? Zřejmě Ti papriky porostou i v tomhle, otázkou je jak.Ono se taky výběru substrátu věnuje spousta příspěvků, výběr je veliký a je to hodně o tom, aby neobsahoval kromě věcí které má mít i zárodky všemožných hmyzích škůdců. Dost se nedoporučuje od f. Agro naopak Forestina je mezi kvalitními, hodně se zde mluví a doporučuje tento substrát.
http://eshop.raselina.cz/z4161-zahradni ... zalni-70-l
Mívali ho v Mountfieldu, nyní není znám výhradní distributor, ale když se obrátíš přímo na výrobce, ví se o tom, že dobře komunikuje a zdělí Ti kde se nachází nejbližší prodejce.
Osobně jsem teď koupil několik 40 L pytlů substrátu v Penny ,ovšem když jsem ho nejdřív viděl a doporučil mi ho i kolega ,,velkozahradkář´´

Ovšem záruka,že bude perfektně vypadající substrát dobře makat, není, je to o složení, je třeba to prostudovat.
Osobně mám momentálně sazenice v tomto substrátu, je docela drahý, ale dopřál jsem jim ,aby byly při síle
má dobré parametry, můžu doporučit.

Ať dobře zvolíš, záleží kolik rostlin máš , kde budeš pěstovat a kolik do toho chceš investovat a také co od pěstování očekáváš, jestli radost z pěstování nebo rekordní výnosy.Ať se daří