potřebuji poradit začínam
Re: potřebuji poradit začínam
Rada nad zlato omg.
- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
- Obrázky: 0
Ahoj, dnes jsem narazil na tohle vlákno a nestačím čumět. Kolega Hartt- parádní kytky to se musí nechat, v tuhle dobu. Jen o malinko větší, jsem vloni i předloni dával ven začátkem května. A pak se řekne kluci začátečnický, ptají se kolikrát na blbosti, no vida a když se zadaří ukázkovej příklad.Navíc boxík z krabice, objímka, žárovka, větráček z PC, žádná věda a jde to jak po másle. Díky kluci hezký.

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Diky moc,snazim se..ale uz vim,ze pristi rok budu sazet az v unoru
...az budu presazovat do finalniho,co by jsi doporucil za substrat a nadobu o jakym objemu??..jeste jednou,diky

- Lexter
- Stálý člen
- Reputace: 1300
Nu pokud to nebylo jasné, pokusím se to osvětlit. Podle mě je ta CFL výkonnější než málem cokoli co kdo tady má a trošku neurčitý styl odpovědi jsem zvolil, protože jsi nám neřekl kolik rostlin potřebuješ osvítit, jakou plochu. Též by mě zajímalo proč červenou? Budou trvale indoor pouze při tomto světle?
Ta CFL by ti při troše dobré vůle měla stačit na cca 70-80 rostlin. Osobně ale CFL nemám moc rád, na svůj výkon nemají zrovna dobrý pokryv plochy. Vidím to u bratra,
Naposledy upravil 4 dne Lexter; celkem upraveno 28x.
No, mě dostane máloco: Bo Burnham - Can't Handle This
- Lexter
- Stálý člen
Existuje príma substrát na papriky a rajčata tuším od Forestiny, ale rozhodně chybu neuděláš i s klasickým zahradnickým B-čkem. Já do něho jdu. Je to přeci jen zelenina, žádná věda.
A znovu musím pochválit. Pěkné!

A ty nadoby prosim jak velke cca???..
- Lexter
- Stálý člen
Jejda promiň. No ono to hodně záleží na druhu. Napsal jsi jen něco o habanerech. Ty já budu dávat do 7-mi litrových kyblíků. Ale je to taková rada jak pojď na mě zboku. Každý radí něco jiného. Napiš druhy a čekej na rady kdo v čem co pěstuje.
Každý to asi bude mít jinak
Obecně platí, že větší je lepší. Na velké kytky 7-12l.

Obecně platí, že větší je lepší. Na velké kytky 7-12l.
Tak bolo by to na cca 40 sadeníc co pôjdu von a čisto indoor by som nehal 4-5. Red som zvolil pak na kvet ale stáleje možné to nahradiť 250w hps. Ps: na pokrytie plochy poslúži tienidlo ktore nasmeruje svetlo tam kde má byť.Lexter píše: ↑28 úno 2018 20:42Nu pokud to nebylo jasné, pokusím se to osvětlit. Podle mě je ta CFL výkonnější než málem cokoli co kdo tady má a trošku neurčitý styl odpovědi jsem zvolil, protože jsi nám neřekl kolik rostlin potřebuješ osvítit, jakou plochu. Též by mě zajímalo proč červenou? Budou trvale indoor pouze při tomto světle?
Ta CFL by ti při troše dobré vůle měla stačit na cca 70-80 rostlin. Osobně ale CFL nemám moc rád, na svůj výkon nemají zrovna dobrý pokryv plochy. Vidím to u bratra,