growbox

Ptejte se na cokoliv, žádná otázka není špatná
netopier
Stálý člen
Reputace: 11
Obrázky: 0

Re: growbox

Příspěvekod netopier » 26 úno 2021 09:14

pixu si rob z plasteliny uz ma vytacas

netopier
Stálý člen

Příspěvekod netopier » 26 úno 2021 09:29

aky stan by ste tede odporucili kedze chcem svetlo toto VIPARSPECTRA XS1000
stan s akymi rozmermy podorys a aka vyska

MartinS
Stálý člen
Reputace: 4521

Příspěvekod MartinS » 26 úno 2021 10:52

Ja nevim tedy, ale vykon je o 1/3 vyssi nez 600 verze ale cena je o 2/3 vyssi.
To ze to bude equivalent HPS 400, bych bral s rezervou.
Pokud bych chtel vyzkouset tu Viparspectru jakozto dalsi lakadlo pro tech fandu jako jsem ja, tak jdu do P600 a Homeboxu 60x60x160.

Opet je to pro 60x60 nebo 80x80

U te 1000 verze asi
https://www.higarden.cz/pestebny-stany- ... x80x180cm/

Pokud to chces narvat do Vista small, tak asi jedine bez polic. A mit to jako nerozdeleny box.

Hele motame se porad dokola. Ja uz to vzdavam.

Hlavne 80x80 pudorys je takovy kompromis.
Pokud by P600 nestacila, muzes tam pridat ten tvuj mars a regulovat oboje podle potreby. Tedy nevim jestli mars ma vypinatelne casti.

netopier
Stálý člen

Příspěvekod netopier » 26 úno 2021 11:03

no ta XS1000 ma lepsie čipy Samsung LM301H fakt som na pochybach rozmer 60x60box sa mi zda docela malo to bude len na par rastlin skoda ze tento https://www.grow.cz/budbox-pro-small-75x75x100-cm-bily/ nema aspon v120cm alebo ze by to vymyslel tak ze vezmem Homebox Vista Medium a dam na jednu polku tu viparspectru a do druhej polky stanu ten terajsi mars hydro co vlastnim a ano ten mars ma 2tlacidla na rast grow a 2tlacidlo kvet bloom

MartinS
Stálý člen

Příspěvekod MartinS » 26 úno 2021 11:14

Jako za me, pokud ma clovek misto. Klidne jit do boxu vyssiho 160-180cm..nemusi jit nutne jen o propagaci, ale treba i o dopestovani jedne nebo dvou dospelych chilli keru na podzim/zimu.

Ja nemam nikde moznost mit vetsi nez 1m.
Tam je max pro me ta DP90.

Ale je to stale boj s mistem a ohnutymu zady, v leze, klece atd... Mensi boxy jedine zregulovane ledky jako to delam ja nebo poradny odtah nebo ta primaklima zarivkova. Nicmene treba ta primaklima 4x55W je jen na propagaci. Pokud budes chtit treba dopestovat kere doma. Tak ta P600 bude univerzalnejsi. Ciste na predpest je to zbytecne(tam staci zarivky nebo slabsi tledky) , ale na pripadny celorocni provoz nikoliv.

Musis si opravdu rict kolik, jak velkych kytek chces. A jestli chces mit moznost treba nechat dozrat dva az 4 kere doma, tak vysoky box s ledkou co zvladne vsechny faze, ti to poresi.

Ve vysoke variante muzes mit kere doma cely rok, ale to se zase prodrazi a prijde me to na chilli zbytecne.

MartinS
Stálý člen

Příspěvekod MartinS » 26 úno 2021 11:17

Vistu medium jsem mel vyhlidnutou na balkon jakozto foliak s prisvitem. Bohuzel uz by zabrala moc mista, zensky no... Je to nadhernej box. Byl jsem se podivat v growcity v Letnanech

Ano vzit ji a na jednu pulku dat mars a na druhou tu Viparspectru je reseni.
Pro kazde svetlo pak budes mit 60x60 prostor s nejakym presahem.

Prostor 60x120 je super. To uz opravdu jedna ledka neda. Leda velke linearni trubice, ale to je zase staromodni nuda. Ktera sice 95% lidem staci, ale pro nekoho kdo ma a rad zkousi nove veci, to nic neni :-)

Bonebreakers
Stálý člen
Reputace: 1941
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Bonebreakers » 26 úno 2021 17:11

No dobrá, měl jsem chvilku v autě si prolétnout všech 32 stránek, a jestli někomu nevadí jít dopředu jeden krok a dva zpátky, prosím jeho věc. Když na každě druhé stránce si zakladatel sám sobě odporuje, dobrá jeho věc. Jestliže se tady za ty dva roky probraly mraky sestav boxu a světel a jednou to bylo dle zakladatele v pořádku, na další stránce už ta samá sestava je buď moc malá nebo zase velká, za další měsíc moc drahá nebo dokonce moc levná a šup na dražší. Sestava, která je před rokem nabízena jako skoro ideální, je smetena jako nevyhovující, aby se po roce jako Deus ex machina najednou u zakladatele zjevila jako ten jedinej ideál co si vybrat, aby byla zase za dvě stránky odhozena jako špatná. Světlo jednou svítí moc, podruhé zase málo nebo je nějaké divné, za další měsíc je zase vše naopak. Z tuto dobu spousta z nás obnovila nebo vylepšila své sestavy, ale někdo pořád jen přemýšlí, co by bylo, kdyby bylo nebo možná jak by bylo. Tak tohle mně fááákt nebaví. Pokud člověk měl zájem, tak jsem se rozumně a co nejlépe podle svého nejlepšího vědomí a svědomí snažil poradit, bylo to k prdu. Po nějaké době se to už skoro nedalo brát vážně a za další dobu (asi rok a půl, možná dva), už to ani jako vtip nebylo vtipné. :no: Od založení vlákna se jede už třetí pěstební sezóna a nějakej reálnej výsledek ....... :hmmm: v nedohlednu. Asi to někomu nevadí a možná i vyhovuje. :omg:
Tímto neříkám, že se nepodělím o zkušenosti a nepošlu dál nějakou rozumnou radu, ale tady jsem asi došel na konec toho tunelu a je tam jen :wall:.
Naposledy upravil 1 dne Bonebreakers; celkem upraveno 26x.
Bone-bezzemkova-sezona-2019
Bone-bezzemkova-sezona-2020
Bone-bezzemkova-sezona-2021

:jalapeno: Bone :jalapeno:
„... vypouštením tabákového dýmu do vody zlato nevzniká.“ — Jára Cimrman
Důvod, proč pacifisté a zbabělci dosud díky evoluci přirozeně nevymřeli je ten, že se vždy najdou tací, kteří na jejich ochranu pozvedají zbraně.

netopier
Stálý člen

Příspěvekod netopier » 26 úno 2021 17:58

verte tomu ze na jesen zimu 2021 az januar 2022 ten stan bude a komplet vybava

Zpět na „Začátečnický koutek“